Sport

Cupa României, CSO Filiaşi - CSM Rm.Vâlcea 1-1 (5-6 după lovituri de departajare)

Vâlcea se califică la Işalniţa după loviturile de departajare

În şaisprezecimile Cupei, CSM va da peste CFR Cluj

CSM Rm. Vâlcea s-a calificat azi în şaisprezecimile Cupei, după ce a eliminat la Işalniţa, după penalty-uri, pe CSO Filiaşi (Liga a III-a). În Zăvoi va veni CFR Cluj.

Echipa lui Jerry Gane a avut noroc astăzi, la Işalniţa, acolo unde a avut nevoie de lovituri de pedeapsă pentru a elimina echipa de Liga a III-a, CSO Filiaşi. Fără Florin Costea, menajat pentru jocul de campionat de duminică, CSM a avut dificultăţi în ofensivă.

ACSO FILIAŞI (DJ) - CSM RÂMNICU VÂLCEA (VL) 5-6 după loviturile de departajare (1-1 după 90 de minute şi 120 de minute)

Stadion: Oltenia (fost Petrom Chimia)(Craiova);

►Filiaşi: S. Mogoşanu - Orban, D. Bălaşa, Aur. Lupu, N. Neacşu - Cimpoeru (Vl. Georgescu 80'), D. Calu (Cruşoveanu 80'), Bogdanovici (Căle 72'), Borneci - Duriţă, Fotescu
Antrenor: Gheorghe Ciurea

►CSM: Căbuz - Samson, Ct. Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Buşu (Dumitraşcu 46') - Vasile (D. Stana 71'), Fl. Pîrvu, C. Cristea, Ad. Cârstea - Ov. Mihai (M. Dina 57'), Ceapă. Antrenor: Ionel Gane

Arbitri: Dorin Petru Voina (Reşiţa) - Ionel Drula (Drobeta Turnu Severin) şi Lucian Tănase (Piteşti).

Vâlcea a deschis scorul în minutul 50, când fundaşul Cătălin Pîrvulescu a marcat cu o lovitură de cap. În minutul 90, însă, Fotescu a egalat pentru Filiaşi şi a trimis meciul în prelungiri.

În ultimul minut al primei reprize de prelungiri, Filiaşi beneficiază de un penalty, dar Neacşu trage pe lângă poartă! Astfel, se ajunge la loviturile de departajare, unde tot Neacşu ratează singura execuţie, chiar în încheierea seriei de cinci lovituri de echipă.

Astfel, echipa lui Jerry Gane va juca în şaisprezecimi pe 26 octombrie cu CFR Cluj, televiziunile urmând a decide ora. Dacă se va fixa o oră de seară, meciul va fi mutat pe un stadion care are nocturnă.
Până atunci, duminică (ora 14.45), însă, CSM va juca în Zăvoi cu FC Braşov.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...