Actualitate

Prefectul Radu Renga s-a întâlnit cu reprezentanţii firmelor cu capital străin care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Vâlcea

Demnitarul a onorat invitaţia organizatorului evenimentului, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea. În prezent, aproximativ 8500 de vâlceni sunt angajaţi de firmele cu capital străin

Interesat de situaţia economică a judeţului Vâlcea, prefectul Radu Renga a participat joi, 6 octombrie, la “Întâlnirea firmelor cu capital străin care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Vâlcea”, eveniment organizat şi găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul întâlnirii au fost reprezentate de lipsa forţei de muncă specializată pe domeniile de activitate al firmelor cu capital străin existente pe raza judeţului Vâlcea şi problemele cu care ajung să se confrunte din această cauză. În urma discuţiilor purtate, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-a arătat disponibilitatea de a se întâlni cu reprezentanţii acestor firme pentru a identifica împreună soluţii menite a contribui la dezvoltarea economiei judeţului Vâlcea. În acest sens, prefectul Radu Renga şi-a exprimat dorinţa ca la aceste întruniri să fie prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea.
În momentul de faţă, la nivelul judeţului Vâlcea, aproximativ 8500 de persoane sunt angajate de către firmele cu capital străin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...