Actualitate

Vasilică Stoinea, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 40 Vâlcea

Prefectul Radu Renga precizează că personalul tehnic auxiliar se va completa cu informaticieni după evaluarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Vâlcea

Marţi, 4 octombrie, a fost completat Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 40 Vâlcea cu reprezentanţii partidelor politice parlamentare. Potrivit prefectului Radu Renga, în aceeaşi zi a fost reorganizată şi Comisia tehnică judeţeană pentru alegerile parlamentare, ca urmare a schimbării reprezentantului Autorităţii Electorale Permanente.

“De asemenea, s-au finalizat documentaţiile pentru achiziţia de servicii de tipărire a buletinelor de vot, precum şi documentaţiile pentru achiziţiile de bunuri necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor parlamentare.
Totodată, prin Ordinul de prefect nr. 560 din 3.10.2016, s-au desemnat statisticienii şi personalul auxiliar care sprijină Biroul Electoral de Circumscripţie pe întreaga perioadă de activitate. Reprezentantul Guvernului în teritoriu menţionează că personalul tehnic auxiliar se va completa cu informaticieni după evaluarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Vâlcea”, se arată într-un comunicat remis presei de Instituţia Prefectului judeţului Vâlcea.

Societatea care va tipări buletinele va fi stabilită joi

Radu Renga precizează că, în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică pentru imprimarea buletinelor de vot, procedura simplificată de achiziţie publică va fi lansată în SEAP joi, 6 octombrie 2016. În perioada următoare se va stabili şi necesarul de tipizate prevăzute de lege pentru desfăşurarea procesului electoral ce intră în sarcina instituţiei prefectului.
Preşedintele Biroului electoral de circumscripţie nr. 40 Vâlcea a fost ales judecătorul Vasilică Stoinea, judecătoarea Carmen Adeluţa Mateescu va fi locţiitorul său, din birou mai făcând parte judecătorul Daniel Donţete (membru) şi Elena Zăuleţ Amza, în calitate de reprezentant AEP.

Biroul Electoral de Circumscripţie va funcţiona zilnic, între orele 10- 17, la sediul situat în Rm. Vâlcea, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 1 (parterul Instituţiei Prefectului Vâlcea). Alte posibilităţi de comunicare: telefon - 0250733110, fax - 0250722120, e-mail: bej40valcea@bec.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...