Administraţie

Primăria Budeşti vrea să creeze condiţii optime pentru dezvoltarea zonelor de agrement

Administraţia continuă asfaltările drumurilor comunale cu fonduri de la bugetul local, dar şi cu bani alocaţi de Guvern pentru situaţii de urgenţă

Parcul industrial care se conturează la marginea Râmnicului, în comuna Budeşti, a atras cea mai mare parte a atenţiei publice, dar localitatea vâlceană se dezvoltă armonios şi pe celelalte componente administrative. Un vis mai vechi al celor de la primărie îl reprezintă şi dezvoltarea unor zone de agrement, în special pe malul Oltului, dar şi în porţiunea traversată de DN 7. Pentru asta, însă, mai e de lucru la infrastructură.
Administraţia publică din comuna Budeşti continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere a localităţii. În acest sens, primarul Ion Vlădulescu susţine că activitatea curentă în această direcţie este concentrată pe asfaltarea de drumuri comunale. “De aproape trei săptămâni au demarat lucrările de asfaltare a drumului din satul Bârseşti pe o lungime de 1,5 kilometri, investiţia fiind acoperită financiar integral din bugetul local. Am încheiat şi procedura de achiziţie a lucrărilor de modernizare a altor cinci drumuri comunale. O parte din banii necesari ne-au fost alocaţi de Guvern prin fondurile destinate situaţiilor de urgenţă, iar restul i-am prevăzut tot din bugetul local. Mai avem de refăcut din infrastructura calamitată de inundaţiile din vară”, explică Ion Vlădulescu.
În altă ordine de idei, primăria continuă lucrările şi la modernizarea căminului cultural din satul Ruda (cel traversat de DN 7), lucrarea fiind finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. “Noi suntem optimişti că în curând vom inaugura obiectivul, după ce îl vor recepţiona şi ni-l vor preda cei de la CNI. Avem în plan mai multe investiţii în zona respectivă, scopul final al administraţiei publice locale fiind acela de a crea condiţiile pentru dezvoltarea unei zone de odihnă şi agrement. Nu îmi place să vorbesc înainte de a avea toate elementele concrete stabilite, deci momentan nu dau mai multe detalii”, a mai spus primarul comunei Budeşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...