Sport

Fotbal, CSM Rm.Vâlcea

Costea, Stoica, Geantă, Neag, Drăghici şi Georgescu nu merg cu Vâlcea la Işalniţa

CSM Rm. Vâlcea va face deplasarea mâine, la Işalniţa, pentru jocul din turul IV al Cupei României, fără câţiva jucători importanţi. Astfel, Costin Stoica, Bogdan Geantă, Ionuţ Neag (FOTO) şi Radu Georgescu sunt accidentaţi şi nu vor evolua mâine, în jocul cu ACSO Filiaşi. De asemenea, Florin Costea simte ceva dureri la inghinali şi va fi şi el protejat, pentru a fi apt în disputa de duminică, de campionat, cu FC Braşov. Mijlocaşul Stephan Drăghici va absenta şi el, fiind convocat la lotul Under 19.
Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Jerry Gane, a anunţat că va trata meciul de cupă cu seriozitate, pentru a obţine calificarea. ”Vrem să ne calificăm mai departe, voi face un mix între jucătorii care au evoluat mai puţin şi cei care au jucat mai mult. Chiar dacă jocul cu Braşov este mai important, nu vreau să le răpesc jucătorilor mei bucuria de a juca în turul următor împotriva unei echipe de Liga I, dar nici suporterilor, care aşteaptă şi ei în Zăvoi o formaţie de top din ţară”.
Partida dintre ACSO Filiaşi şi CSM Rm. Vâlcea se va desfăşura joi, 6 octombrie, de la ora 14.30, pe stadionul „Chimia” din Işalniţa.

CSM, echipă probabilă: Căbuz - Samson, Pîrvulescu, Munteanu, Buşu - Pârvu, Cristea - Vasile, Cârstea, Ov. Mihai - Ceapă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...