Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Marian Joiţa: Avem o echipă foarte tânără, aşteptăm omogenizarea într-un timp mediu!

Marian Joiţa, preşedintele HCM Râmnicu Vâlcea, mizează pe tinereţea echipei şi speră într-o performanţă bună în acest sezon.
Prezent la VTV, Marian Joiţa crede că HCM are acum o echipă de perspectivă. ”Puteam să luăm maximum de puncte din cinci etape, dar planurile nu îţi ies mereu. A fost o perioadă încărcată, cu multe jocuri, este o presiune foarte mare asupra rezultatului, toată lumea este alături de tine când câştigi, dar puţini atunci când pierzi. Fetele trebuie să ştie că suntem aici pentru a face performanţă, suntem cu toţii într-o echipă de perspectivă, suntem angrenaţi într-un sport rege în ţară. Am avea deja două handbaliste care pot merge la naţionala de senioare, dar să nu uităm că avem şi două jucătoare de bază medaliate cu naţionala de tineret, pe Craiu şi Stoicănescu. Dacă nu aveam un contract semnat cu Stoicănescu pe mai mulţi ani, aveam toate şansele să o pierdem în vară, a avut oferte, dar mai are de jucat la noi şi sperăm să crească şi mai mult. Beleska este la naţionala Macedoniei, Blazek la naţionala Austriei, iar Khouildi la cea a Tunisiei, dar acţiunea lor s-a contramandat”, a declarat la VTV preşedintele clubului vâlcean.
Marian Joiţa are încredere în actualul lot. ”Avem o echipă foarte tânără, anul trecut toată lumea striga din tribună să întinerim lotul, am reuşit şi am făcut în vară schimbări majore, în limita bugetului avut. Ca buget, noi suntem undeva de la locurile 7 în jos în Liga Naţională, dar avem mare încredere, aşteptăm omogenizarea echipei să apară într-un timp mediu şi vom face faţă la proiectul care ni l-am propus. Avem o echipă managerială nou formată, aveam nevoie de persoane precum Gabi Băjan, care se implică cu adevărat. Gabi Băjan este un mare câştig, aduce şi bani, dar şi stabilitate în cadrul grupului”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...