Sport

Fotbal, Cupa României

Damila, calificată la masa verde

Damila a ajuns fără să joace în şaisprezecimile de finală ale Cupei României la Fotbal, după ce echipajul ambulanţei care trebuia să asigure asistenţa medicală la partida de la Lupac a întârziat 25 de minute.
Deşi au mers cu autocarul 7 ore, vâlcenii de la Damila nu au mai jucat marţi la Lupac, cu echipa care evoluează în Liga a IV-a din judeţul Caraş-Severin), câştigând la masa verde. Conform gazdelor, ambulanţa a fost nevoită să intervină la un incendiu, acordând primul ajutor în cazul a două victime care leşinaseră după ce propria lor locuinţă fusese cuprinsă de flăcări, ambulanţa întârziind la meci aproximativ 25 de minute. Însă, conform regulamentului Federaţiei Române de Fotbal, dacă echipa organizatoare nu reuşeşte să aducă un echipaj medical la stadion cu cel mult 15 minute întârziere de la ora oficială de start a partidei, formaţia vizitatoare este declarată câştigătoare, la „masa verde”.
Reşiţenii au acuzat faptul că măciucanii nu au dorit să mai joace, în momentul revenirii ambulanţei, însă regulamentul este clar, arbitrii fiind obligaţi să nu mai înceapă jocul în cazul în care ambulanţa întârzie. “Noi am făcut o deplasare de 400 km, am mers 7 ore cu autocarul şi Voinţa nu a fost în stare nici măcar să asigure asistenţa medicală. Am trecut pe lângă incendiu cu o oră înainte să înceapă jocul, nu era nicio victimă, nicio ambulanţă, doar pompierii. Când i-a întrebat observatorul de ambulanţă, s-au scăpat şi au spus că au uitat să o cheme. Oricum, gazdele au plecat primele de pe teren, noi am rămas până ce arbitrii au încheiat raportul de joc, apoi, normal, am plecat, jocul nu se mai putea relua” a spus directorul sportiv Bogdan Medrea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...