Sport

Gorjenii au obţinut cu noroc un punct

Pandurii Tg. Jiu a avut noroc luni seară, la Chiajna, şi s-a întors cu un punct nemeritat, după aspectul jocului

Buleică a avut cea mai mare ocazie a meciului în minutul 39, când a şutat în bara porţii Pandurilor. Ilfovenii au fost mai periculoşi, mai ales în a doua repriză, care a început cu un şut puternic al lui Grădinaru, care a trecut la doar câţiva centimetri peste poarta lui Lazăr (49).
Evoluţia portarului oaspeţilor a păstrat un punct pentru gorjeni. Lazăr a avut reflexe excelente la şutul din apropiere al lui Cristescu (54) şi la reluarea de cap din plonjon a lui Constantinescu (65). Pe final, ocaziile mai mari au fost tot de partea Concordiei: Vasiljevic s-a aruncat în faţa mingii la şutul lui Roşu (80), iar Piţian a intervenit şi el bine la finalizarea lui Pena (84).
Pandurii a terminat meciul în 10 oameni, după ce Obodo, care în sezonul trecut a jucat pentru Concordia, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Pandurii nu reuşeşte să iasă din pasa slabă şi ajunge la cel de-al treilea joc consecutiv fără victorie.
„Am fost norocoşi să plecăm cu un egal de la Chiajna, pentru că au avut pe final două situaţii de a înscrie şi puteam să pierdem, a fost şi o eliminare. Una peste alta, trebuie să fim mulţumiţi de acest punct, după două înfrângeri consecutive. E un teren care nu le convine jucătorilor şi pe care se câştigă mai greu. E un punct muncit şi îi felicit pe jucători pentru atitudine, chiar dacă nu am avut un joc prea bun”, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...