Sport

Fotbal, Liga a II-a, CS Mioveni - CSM Râmnicu Vâlcea 1-0 (0-0)

Eşec previzibil la Mioveni

După două victorii consecutive, CSM Rm. Vâlcea a cedat luni, la Mioveni, scor 0-1, şi rămâne aproape de zona retrogradabilă

Cu era previzibil, CSM a pierdut la Mioveni, echipa pregătită de fostul tehnician din Zăvoi, Alex Pelici. Argeşenii au cumulate o serie de nouă jocuri consecutive fără eşec şi par să se bată pentru promovare.
Prima repriză a jocului de la Mioveni a fost echilibrată, fără multe faze de poartă. Aşa cum este ştiut de când antrena la Vâlcea, antrenorul Alexandru Pelici a închis jocul în prima parte, blocându-l pe Florin Costea, principalul argument al vâlcenilor în ofensivă.
Gazdele au avut o şansă bună în minutul 21, când portarul Căbuz a respins excelent mingea deviată de Năstăsie, după respingerea lui Pîrvulescu. Argeşenii au cerut penalty în minutul 34, când Samson a lovit fără intenţie balonul cu mâna. În finalul reprizei, fundaşul gazdelor, Ionuţ Stoica, fostul căpitan al CSM-ului, a părăsit terenul accidentat, după o contră pusă fără intenţie de Florin Costea. Mioveniul a început mai bine partea secundă şi a deschis scorul în minutul 52, când Alin Popa bate o lovitură liberă din stânga careului, mingea e deviată cu capul, în proprie poartă, de Mihai Dina, direct în vinclul porţii, fără nicio şansă pentru portarul Căbuz. După primirea golului, echipa lui Jerry Gane a fost ceva mai insistentă în atac.
CSM a avut prima mare ocazie în minutul 63, când Cristea a centrat din flancul drept şi Florin Costea a reluat cu capul din 6 metri, puţin pe lângă poartă. Mioveniul mai are o şansă bună în minutul 77, când Năstăsie scapă în colţul careului drept, trage plasat, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Căbuz. Tot argeşenii sunt periculoşi, Alin Popa scapă singur pe contraatac, şutează din 14 metri, dar pe lângă poartă. Finalul a fost pe contre şi Ayza a tras mult pe lângă din poziţie ideală. În prelungiri, după o fază confuză în careul gazdelor, mingea a ricoşat la Cătălin Pîrvulescu, care, singur la 11 metri, a şutat pe lângă poartă. O ocazie uriaşă de egalare ratată de Vâlcea, care putea pleca cu un punct preţios de la Mioveni.
Pîrvulescu a făcut nuntă la Drăgăşani
Fundaşul echipei CSM Rm. Vâlcea, Cătălin Pîrvulescu s-a însurat sâmbătă cu Cristina, cei doi tineri având o relaţie de dragoste care durează de câţiva ani. Astfel, sâmbătă seara, jucătorii mai vechi de la CSM, dar şi managerul Lucian Munteanu au fost prezenţi la evenimentul organizat de miri la Drăgăşani. La doar două zile după nuntă, Pîrvulescu, căpitanul echipei din ultimele sezoane, a fost luni printre titularii echipei sale, în jocul de la Mioveni. Cătălin Pîrvulescu este cel mai vechi jucător din echipă, acesta evoluând pentru Damila încă de la judeţ. Fotbaliştii vâlceni mai au un motiv de sărbătoare, Samson Nwabueze devenind zilele trecute tată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...