Sport

Primul eşec pe teren propriu pentru Şirineasa

ACS Şirineasa a suferit vineri primul eşec pe teren propriu în Liga a III-a, 0-1 acasă cu Concordia Chiajna II

Startul excelent de campionat, cu trei victorii din trei etape, s-a estompat şi Şirineasa are parte de un recul, acumulând două eşecuri. Chiajna II a venit la Şirineasa cu cinci jucători de la echipa mare, dar şi cu antrenorul Emil Săndoi, care i-a urmărit din tribune.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 49, după o acţiune pe partea stângă, concretizată de Padovani. După ce a fost condusă, Şirineasa a jucat mai bine, a dominat şi a avut câteva ocazii. Mai mult, în minutul 72, vâlcenii au beneficiat şi de un penalty, dar şutul căpitanului Leo Săraru a fost parat de experimentatul Virgil Drăghia. În finalul jocului, s-a accidentat şi liderul defensivei vâlcene, Muşuroia, care a părăsit terenul cu genunchiul umflat. Un fapt îngrijorător, mai ales că Ciocotoiu este şi el accidentat, iar Marinescu nu este la potenţial maxim după operaţia la menisc. ”Trebuia să batem pe Chiajna II, chiar dacă au venit cu cinci jucători de la echipa mare, repriza a doua, oaspeţii nu au ieşit din jumătatea lor. Este păcat, pentru că s-a jucat bine, asta e durerea. Până la urmă, era bun şi un egal. Este important să crească copiii, de la joc la joc, şi acum au jucat bine. În etapa viitoare, avem la Piteşti, care am văzut că s-au împiedicat şi ei, nu mergem să ne predăm. Cum a scos un punct Moreni acolo putem scoate şi noi. Din păcate, suntem puţini numeric după aceste accidentări, să vedem dacă mai putem legitima jucători de la judeţ. Pentru noi, important este să stăm undeva la mijlocul clasamentului, nu vreau să avem emoţii cu retrogradarea”, a declarat antrenorul Gabi Mangalagiu. După cinci etape de Liga a III-a, Şirineasa rămâne pe locul 3 din 15 echipe, unul mult peste aşteptările unei echipe care a slăbit mult după promovare. Obiectivul celor de la Şirineasa este evitarea retrogradării, unul realizabil, în ciuda lotului restrâns numeric şi a bugetului redus, pentru că pică doar ultimele trei clasate.
În etapa viitoare, Şirineasa va bifa probabil al treilea eşec consecutiv, pentru că se va deplasa pe terenul marii favorite la promovare, SCM Piteşti, unde are şanse reduse să obţină vreun punct.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...