Sport

Handbal feminin, CSM Bistriţa - HCM Rm.Vâlcea 31-28

Vâlcea a cedat la Bistriţa

HCM Râmnicu Vâlcea a pierdut joi seară, la Bistriţa, scor 28-31, cu CSM, într-un meci contând pentru etapa a V-a din Liga Naţională.

Echipa pregătită de Constantin Ştefan a condus la Bistriţa până în minutul 14, când avea 6-5. Gazdele au reuşit din acel moment o serie de şase goluri consecutive şi s-au desprins la 11-6 în minutul 20. La pauză, Bistriţa a intrat în avantaj, scor 17-12, graţie şi paradelor excelente ale portarului Sântămărean, care până în vară a evoluat la Vâlcea.

Cu Ana Simion (FOTO - facebook CSM Bistriţa) în formă, Vâlcea a alergat permanent după egalare în repriza secundă, în care a fost condusă la 3-4 goluri. Oltencele au sperat până în minutul 53, când scorul era 27-24, dar o serie de trei goluri reuşite de gazde a decis soarta punctelor. Pe final, Vâlcea nu a mai reuşit decât să reducă din diferenţă, iar gazdele s-au impus cu 31-28. A fost prima victorie pe teren propriu în Liga Naţională pentru CSM Bistriţa, echipă nou promovată, dar care promite un sezon bun.

După cinci jocuri din Liga Naţională, HCM ocupă locul 6, cu 9 puncte acumulate. Campionatul se întrerupe pentru două săptămâni, iar în etapa viitoare HCM va juca acasă, cu Slobozia.

CSM Bistriţa - HCM Rm. Vâlcea 31-28 (17-12)

Bistriţa: Sîntămărean, Măzăreanu – Crap 9, Chirilă 6, Paraschiv 4, Raţiu 4, Pristaviţa 3, Preda 2, M.Gherman 1, Maior 1, Cârstea 1, Dorhoi, Bărbos, Ivan, Szabo, Vezentan. Antrenor Horaţiu Paşca

HCM: Blazek, Şerban, Vălean - Simion 9, Florica 4, Senocico 4, Gavrilă 3, Vizitiu 3, Adespii 2, Craiu 2, Stoicănescu 1, Khouildi, Gomes. Antrenor Constantin Ştefan

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...