Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii Tg. Jiu - FC Viitorul 0-1 (0-0)

Gorjenii, la al doilea eşec consecutiv

Pandurii Tg. Jiu a cedat la Drobeta Turnu Severin, 0-1 cu Viitorul şi gorjenii au ajuns pe ultimul loc care duce în play-off

Prima mare ocazie a meciului i-a aparţinut lui Răzvan Marin, după doar patru minute de joc. Mijlocaşul Viitorului a executat o lovitură liberă de la peste 25 de metri, respinsă de Lazăr.
În minutul 25, Boli a trecut de Antal şi i-a centrat în careu lui Gabi Iancu, dar şutul acestuia a trecut peste poartă. Herea a lovit bara porţii apărate de Râmniceanu, în minutul 32, cu un şut expediat de la aproximativ 25 de metri. În prima repriză, Viitorul a ratat cele mai multe ocazii, însă Pandurii Târgu Jiu a avut cea mai mare şansă, la bara lui Herea.
Introdus de Gică Hagi în minutul 60, Dragoş Nedelcu a înscris unicul gol al partidei la 13 minute după intrarea pe teren, după gafa incredibilă a portarului gorjenilor, David Lazăr, care a scăpat mingea printre picioare după un şut de la distanţă. Pandurii a pus presiune pe final, însă echipa lui Grigoraş a încheiat meciul fără a expedia vreun şut pe spaţiul porţii,
Echipa lui Hagi a câştigat pentru prima oară în ultimele cinci dueluri directe cu Pandurii, pe care o învinsese ultima dată în martie 2015, scor 4-0.
A fost al doilea eşec consecutiv al Pandurilor, aflaţi momentan pe ultimul loc care duce în play-off.

Petre Grigoraş: ”Nu meritam să pierdem”

Antrenorul echipei gorjene, Petre Grigoraş consideră că echipa sa nu merita să piardă disputa cu Viitorul. „Ştiam că Viitorul pasează bine, dar n-au avut o posesie care să pună în pericol poarta noastră. În prima repriză am avut bara lui Herea, în partea a doua n-am reuşit să fructificăm nimic. Am luat un gol care îţi taie tot elanul. Nu meritam să pierdem această partidă. Jucătorii noştri sub 21 de ani nu se ridică la nivelul titularilor, ăştia sunt, cu ăştia defilăm până la final. La Lazăr a fost o lipsă de concentrare, te dărâmă un asemenea gol. E greu cu finalizarea, trebuia să mai avem cel puţin două-trei puncte în plus dacă nu luam asemenea goluri”, a declarat Petre Grigoraş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...