Economic

Faurecia vrea să angajeze încă 600 de oameni la fabrica de tapiţerii din Budeşti

Hagen Wiesner: „Datorită experienţei noastre în România, am decis să investim 12 milioane de euro la Râmnicu Vâlcea în cea mai modernă fabrică a grupului“

Producătorul francez de componente auto Faurecia are în plan să recruteze 600 de noi angajaţi până anul viitor pentru noua fabrică din Râmnicu Vâlcea, unde produce tapiţerii auto. Producţia în această fabrică a demarat oficial în luna mai a acestui an.

„Datorită experienţei noastre în România, am decis să investim 12 milioane de euro la Râmnicu Vâlcea în cea mai modernă fabrică a grupului. Investiţia a generat peste 700 de noi locuri de muncă. Pentru perioada următoare, obiectivele noastre sunt creşterea capacităţii de producţie pentru a livra 280.000 de tapiţerii în acest an şi recrutarea a 600 de noi angajaţi până în 2017“, a declarat Hagen Wiesner, executive vice president al Faurecia Automotive Seating.

Forţa de muncă angajată a companiei, care s-a dublat din ianuarie 2015, va continua să crească odată cu crearea a 600 de noi locuri de muncă până în martie 2017, a anunţat compania.

Locul 4 în Europa şi 7 la nivel mondial, Faurecia este unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru industria auto. În noua fabrică din Râmnicu Vâlcea, compania produce tapiţerii textile şi din piele pentru scaune auto.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...