Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Mircea Poenaru, favorit pentru a fi desemnat reprezentantul Primăriei Rm. Vâlcea la CSM

Reprezentantul Primăriei în Adunarea Generală a Acţionarilor clubului CSM va fi ales în şedinţa de mâine a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Principalul favorit pentru a fi desemnat de consilierii locali în conducerea CSM Râmnicu Vâlcea este Mircea Poenaru, singurul dintre aceştia care are experienţă în activitatea sportivă. Mircea Poenaru a fost în trecut director al DJTS Vâlcea, dar şi manager al Centrului de Copii şi Juniori al CSM-ului.

”Eu m-am axat pentru Consiliul Local, în special pentru că vreau să sprijin clubul şi să organizăm foarte bine lucrurile la Centrul de copii şi juniori. Trebuie să ne axăm pe Centru, unde sunt antrenori foarte buni şi să dăm la prima echipă cât mai mulţi copii talentaţi. Îmi doresc o strategie prin care la echipa mare să avem cât mai mulţi vâlceni. În viitor, sperăm să atacăm chiar şi promovarea, clubul va avea tot sprijinul meu din postura de consilier local”, ne-a declarat Mircea Poenaru.

Primăria Rm. Vâlcea este acţionar minoritar la CSM, pachetul majoritar de acţiuni fiind deţinut de Laurenţiu Niţu, unul dintre patronii de la Damila.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...