Sport

Fotbal, Liga a II-a, Metalul

Mihai Stoica se gândeşte să demisioneze de la Metalul

Antrenorul Metalului Reşiţa, Mihai Stoica, crede că atacanţii cu experienţă ai echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea şi Mihai Dina, au făcut diferenţa în disputa de sâmbătă, din Zăvoi, cu Metalul Reşiţa.

CSM a învins sâmbătă Metalul cu 5-2, un scor considerat nedrept de Stoica.
”Este un scor cam dur faţă de aspectul jocului. Am făcut o primă repriză bună, după care am comis greşeli individuale şi am avut în faţa noastră un Florin Costea cu mare poftă de joc. Asta nu scuză erorile noastre, trei goluri le-am încasat din pasele noastre greşite. Am crezut că la 3-2 putem reveni, dar diferenţa a fost făcută de calitatea atacanţilor de la CSM. Vâlcea nu se poate bate la promovare, am văzut echipe mult mai puternice şi mai organizate. În Zăvoi sunt câţiva jucători de valoare, dar nu e suficient. Mi-a plăcut mult Târgovişte, Juventus şi UTA, cred că aceste echipe se vor bate la promovare”, a spus Mihai Stoica la conferinţa de presă de după joc.

Antrenorul Metalului se gândeşte să părăsească echipa din motive personale şi a anunţat acest lucru în urmă cu două săptămâni, mult înainte de meciul de la Vâlcea. ”Nu am luat o decizie definitivă, dar mă gândesc la plecare din motive personale, pe care o să le discut cu cei din conducere şi, dacă o să găsim o cale să le rezolvăm, atunci voi continua. Nu mă gândesc la plecare din cauza rezultatelor, pentru că am început o muncă dificilă, aproape după începerea campionatului, am reuşit să facem o echipă care să se ridice cât de cât la nivelul Ligii a II-a. Am reuşit să aducem nişte jucători care, bine pregătiţi, vor arăta altfel peste o lună, indiferent cine vine antrenor, Reşiţa se va bate mai sus decât ultimele locuri”, a mai spus Stoica, care este antrenor în acte la Metalul de doar patru meciuri, până să vină el pe bancă principal fiind actualul său secund, George Dumitru.

Mihai Stoica a fost încurajat din tribună de Mihai Stoichiţă, de care îl leagă o veche prietenie. ”Cu domnul Stoichiţă mă cunosc de peste 30 de ani, am lucrat împreună la multe echipe şi a venit să mă vadă. Mihai Stoichiţă nu are nicio funcţie la noi, nici măcar onorifică, dar noi vorbim mereu despre fotbal. La Reşiţa suntem oarecum la zi cu banii, e adevărat că doar de o lună ne-am strâns. Nimeni nu mai are acum buzunarele deschise, dacă ar fi, ar veni şi alţi oameni potenţi financiar alături de fotbal, dar acestea sunt vremurile pe care le trăim”, a mai spus Mihai Stoica.

După desfăşurarea a 9 etape, Metalul Reşiţa are strânse doar 6 puncte şi e pe loc retrogradabil.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...