Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Florin Costea: ”Cât timp joc la Vâlcea, vreau să avem rezultate cât mai bune şi să urcăm în clasament”

Florin Costea a făcut show astăzi, în Zăvoi, fiind ovaţionat îndelung de cei 1.000 de spectatori după evoluţia excelentă din partida cu Reşiţa, încheiată cu patru goluri, o pasă decisivă, o bară şi alte câteva ocazii.

Costea a destabilizat apărarea Reşiţei de fiecare dată când a atins mingea şi şi-a condus echipa spre al doilea succes consecutiv.

”Sunt bucuros că sunt pe teren şi joc după un an de absenţă. Am avut o accidentare care m-a ţinut şapte luni departe de teren, dar m-am antrenat în fiecare zi, am venit zilnic la stadion, am făcut alergări sau sală, am fost serios şi acesta este secretul revenirii mele. Joc acasă după mulţi ani, în faţa prietenilor, familiei, este o mare plăcere, mă bucur că a ieşit bine, am câştigat trei puncte importante, dar mă bucur şi pentru că am marcat. Mă simt bine acasă, mă antrenez la Vâlcea de 10 luni, cât timp joc aici, sper să avem rezultate cât mai bune, îmi doresc să câştigăm fiecare meci şi să ajungem în faţă. Orice este posibil, îmi doresc să înaintăm cât mai mult în clasament”, a declarat Florin Costea la conferinţa de presă susţinută la finalul meciului cu Reşiţa.

Căpitanul CSM-ului va juca la Vâlcea până în iarnă, apoi îşi va căuta o echipă în străinătate sau în Liga I. ”Am zis de mult că vreau să mă retrag la Vâlcea, dar nu credeam că mă întorc aici aşa devreme. La Vâlcea sau la Craiova, dar Universitatea unde am jucat eu nu mai există. Îi mulţumesc domnului preşedinte Lucian Munteanu că m-a ajutat în această perioadă foarte grea, m-a acceptat la echipă şi am fost zilnic la antrenamente. Îi promisesem domnului Munteanu că îmi închei cariera aici, dar viaţa îţi oferă surprize şi am revenit mai devreme decât credeam. O să revin şi la finalul carierei, peste 3-4 ani!”

Deşi are doar două meciuri jucate la CSM, Florin Costea este deja golgheterul echipei, cu cinci reuşite!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...