Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea - Metalul Reşiţa 5-2

Florin Costea, zeul Vâlcii!

Florin Costea a făcut spectacol total în meciul CSM Rm. Vâlcea - Metalul Reşiţa 5-2, în care a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă!

Cu Florin Costea pe teren, CSM este schimbată total în bine, munca echipei având finalizare în faţa porţii adverse, acolo unde noul căpitan este letal.

La primul meci acasă, în Zăvoi, Florin Costea a dat startul golurilor încă din minutul 12, când a şutat plasat de la 20 de metri pentru 1-0. Replica Reşiţei a venit în minutul 19, când Oancea a egalat după o fază prelungită de atac.

Costea şi-a continuat recitalul şi în minutul 52, după o fază superbă creată cu Dina, a şutat în bara porţii adverse. Golul desprinderii a venit în minutul 67, pe traseul Vasile-Dina, cu finalizare Costea. Peste doar două minute, a fost rândul lui Costea să paseze decisiv pentru reuşita lui Mihai Dina. Reşiţa a reintrat în joc în minutul 78, după golul lui Skraparas.

Finalul avea să aparţină însă tot lui Florin Costea, care a mai înscris încă două goluri, în minutele 86 şi 88, şi a stabilit scorul final, 5-2. Ultimul a fost o frumuseţe de gol, Florin marcând după ce a lobat doi adversari. O mie de fani l-au aplaudat în picioare pe Florin Costea pentru o evoluţie memorabilă.

După două victorii consecutive, CSM a urcat pe locul 11, având 12 puncte, iar zâmbetul a revenit în Zăvoi.

CSM Rm. Vâlcea - Metalul Reşiţa 5-2 (1-1)

Au marcat: Fl. Costea 12, 67, 86 şi 88, Dina 69 / Oancea 19, Skraparas 78

CSM: Cabuz - Samson, Pîrvulescu, I. Neag, D. Dumitraşcu - Piscanu, D. Stana - Oct. Vasile, Fl. Costea (cpt.), S. Drăghici - M. Dina. Antrenor: Ionel Gane

Metalul: Samoilă - B.Stancu, Cioranu, Cr. Dima, Dănănae - E Matei, Jamali - Oancea, Ghinga (cpt), Pădureţu - Buduroi. Antrenor: Mihai Stoica

Arbitri: Florin Costin Dan (Chirnogi) - Ferencz Tunyogi (Zalău), Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...