Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea - Corona Braşov 25-29

Mariana Târcă: Continuăm seria victoriilor şi pentru noi contează mult!

Fosta mare jucătoare şi antrenoare a Oltchimului, Mariana Târcă (FOTO- Dan Lixandru), a fost astăzi în postură de adversară a Vâlcii. Actuala tehniciană a Coronei a plecat învingătoare din Sala Traian, 29-25 în partida cu HCM, şi are ca obiectiv în Liga Naţională o nouă calificare în cupele europene.
Mariana Târcă vrea să formeze la Braşov o echipă bătăioasă, pe stilul său obişnuit. ”A fost un meci echilibrat în prima parte, îmi pare rău că sunt legată sufleteşte şi de Vâlcea, dar mă bucur pentru rezultat, continuăm seria victoriilor şi pentru noi contează mult. Avem o echipă care combină maturitatea cu experienţa, trebuie să găsim o jucătoare sau o echipă care să suplinească ceea ce a fost anul trecut Cristina Zamfir. Mă bucur că apar jucătoare cu finalizare pe toate posturile, este un mare câştig, ca şi devotamentul şi dăruirea fetelor. Eu îmi doresc să construim o echipă frumoasă, bătăioasă pe faza de apărare, să profităm de extremele pe care le avem şi să găsim soluţii la nouă metri cu interi penetranţi şi eficienţi pe poarta adversă. Vâlcea este o echipă transformată mult faţă de anul trecut, relaţiile de joc mai trebuie sudate, eu cred că va avea un viitor frumos într-un timp nu prea îndelungat”.
În turul II al Cupei EHF, Corona va da peste Bietigheim (Germania), un adversar foarte puternic, care a transferat în vară multe vedete internaţionale. ”Avem un adversar foarte puternic, cu jucătoare de mare valoare, care au jucat în Liga Campionilor, dar vom încerca să pregătim jocul de aşa natură încât să încercăm să le facem faţă. Asta este competiţia, nu pornim nici învinse nici învingătoare, sperăm la calificare în turul următor”, a mai declarat Mariana Târcă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...