Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea - Corona Braşov 25-29

Vâlcea suferă primul eşec

HCM Rm. Vâlcea a suferit primul eşec din acest sezon, 25-29 în disputa cu Corona Braşov, într-un joc contând pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale.

Echipa vâlceană a controlat primele 20 de minute ale jocului din Sala Traian, în care a condus permanent la 2-3 goluri şi a lăsat impresia că se va detaşa în câştigătoare. Însă, de la 13-10 în minutul 25, Corona a marcat de patru ori consecutiv, graţie reuşitelor talentatei junioare Sorinei Târcă, şi la pauză a intrat în avantaj, scor 15-14.

După 16-16 în minutul 33, Denisa Dedu a închis practic poarta Coronei şi, susţinută de o defensivă ermetică, echipa Marianei Târcă a marcat gol după gol pe contraatac prin Chiper şi Hotea. În schimb, Vâlcea nu a mai găsit soluţii în atac, a ratat numeroase faze din postură de unu la unu cu Dedu şi în minutul 50 meciul era deja decis, scor 21-27. Totuşi, pe final, HCM a avut o tresărire de orgoliu şi s-a apropiat la 24-27 în minutul 57, moment în care a ratat din nou atacul care o putea readuce în joc. S-a încheiat 29-25 pentru Corona şi formaţia Marianei Târcă rămâne cu punctaj maxim după trei etape. Iar HCM nu reuşeşte încă să spargă gheaţa în jocurile cu Corona, în care a pierdut pe linie de la înfiinţarea clubului.

HCM Rm. Vâlcea – Corona Braşov 25-29 (14-15)

Sala Sporturilor Traian, spectatori 1.000

HCM: Blazek, Şerban – Senocico 8, Beleska 4, Adespii 4, Simion 3, Gomes 2, Khuildi 2, Gavrilă 1, Vizitiu 1, Florica, Stoicănescu, Craiu, Safta. Antrenor: Constantin Ştefan

Corona: Dedu – Pricopi 6, Hotea 5, Chiper 5, S. Târcă 4, M. Neagu 4, Dincă 2, Briscan 2, Ciuciulete 1, Bondar, Crăciun, Corban. Antrenor: Mariana Târcă

Arbitri: Cristian Băban, Ionuţ Marta (ambii din Maramureş)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...