Sport

Fotbal, Liga a III-a, ACS Şirineasa

Doar 40.000 lei viraţi pentru echipă de Consiliul Local Şirineasa în prima jumătate a anului

În perioada 1 ianuarie- 30 iunie 2016, Primăria Şirineasa a alocat clubului de fotbal suma de doar 40.000 lei, conform extraselor de cont ale clubului.

În returul sezonului trecut, în care CS Şirineasa a câştigat titlul judeţean şi a promovat în premieră în Liga a III-a sub conducerea lui Octavian Iordache, Primăria locală nu a oferit un sprijin prea consistent. Conform extraselor de cont ale clubului, Consiliul Local Şirineasa a virat în primele şase luni ale acestui an, în şapte tranşe, suma totală de 40.000 lei, dintre care, 10.000 lei erau restanţi din sezonul trecut! Iată graficul de plăţi făcut de Primăria din Şirineasa către clubul de fotbal: 15 februarie - 7.000 lei; 22 februarie- 7.000 lei; 15 martie - 7.000 lei; 4 aprilie - 4.000 lei; 19 aprilie - 7.000 lei; 21 iunie - 5.000 lei; 22 iunie - 3.000 lei. Asta în condiţiile în care, după ruptura de Mirel Vasilichia, edilul din Şirineasa, Ion Streinu a declarat că fostul sponsor a contribuit cu doar 20% din buget!

În aceste condiţii, este lesne de înţeles că plecarea din vară de la Şirineasa a sponsorului Mirel Vasilichia, care a contribuit cam cu aceeaşi sumă, a destabilizat complet bugetul clubului, chiar în momentul în care, promovând la Liga a III-a, echipa are mai multă nevoie ca niciodată de bani. Pentru a rezista la Liga a III-a cu cheltuielile aferente salariilor şi competiţiei, Consiliul Local Şirineasa trebuie să investească mult mai consistent, altfel, soarta echipei devine incertă. Fostul sponsor al echipei, Mirel Vasilichia este acum la echipa de Superligă Viitorul Dăeşti, cu care vizează o nouă promovare.
Cu atât mai mare este meritul jucătorilor antrenaţi de Gabi Mangalagiu pentru startul bun de sezon, cu trei victorii din tot atâtea jocuri. Şirineasa ocupă locul 2 în Seria C3, fiind devansată la golaveraj de marea favorită la promovare, SCM Piteşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

21.09.2016 - 16:32Mihai :Salut domnu primar Ion Streinu sunteti un mare mincinos Domnu Mirel a bagat mai multi bani decat stiti dumneavoastra si echipa sirineasa a promovat cu alt antrenor NU CU MANGALAGIU unde este MANGALAGIU in aceasta poza ?????

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...