Administraţie

Finanţare de 2,5 milioane de euro atrasă de Primăria Stoeneşti de la Ministerul Dezvoltării

Proiectul întocmit de administraţia locală condusă de Gheorghe Dumbravă vizează modernizarea a 4 km de drumuri şi consolidarea a 400 m de terasament

Luni, 19 septembrie, Gheorghe Dumbravă, primarul comunei vâlcene Stoeneşti, a completat la Ministerul Dezvoltării documentaţia pentru contractul de finanţare pentru asfaltarea şi modernizarea a 4 kilometri de drumuri de interes comunal, inclusiv lucrările de consolidare a terasamentului pe o lungime destul de importantă, 400 de metri, porţiunea fiind compromisă din cauza inundaţiilor.

“Mai avem de luat avizul final, zilele acestea cred că îl obţinem. La începutul lunii octombrie cel târziu, pe măsura 7.2.2., vom avea şi contractul semnat. Mi s-a luat o piatră de pe suflet, pentru că mă temeam că, deşi vizează acelaşi obiectiv de infrastructură, nu pot încadra ambele investiţii în acelaşi proiect supus finanţării”, ne-a declarat Gheorghe Dumbravă.
Valoarea totală a investiţiei se va ridica la aproximativ 2,5 milioane de euro. În ceea ce priveşte lucrările aflate în derulare, alesul locuitorilor din Stoeneşti precizează că au fost asfaltaţi, până acum, 2,8 kilometri din totalul de cinci de drumuri săteşti şi de tarla. “Investiţia este în grafic, vom respecta fără probleme termenul de recepţie de fază, pe care ni l-am asumat, adică asfaltarea. Vor mai rămâne de montat rigolele pentru la primăvară”, mai adaugă primarul Gheorghe Dumbravă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...