Administraţie

Primăria Mihăeşti lansează licitaţia pentru modernizarea a încă 7,7 km de drumuri comunale

Administraţia locală a semnat contractul de finanţare europeană de 1 milion de euro, investiţia incluzând şi montarea de rigole pe ambele laturi ale arterelor

Zilele trecute, Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei vâlcene Mihăeşti, am semnat la ADR Craiova contractul de finanţare europeană în valoare de 1 milion de euro pentru asfaltarea şi modernizarea a încă 7,7 km de drumuri de interes local, investiţie care presupune inclusiv montarea pe ambele laturi ale arterelor a 14 km de rigole.

“Marţi dimineaţă (20 septembrie - n.r.) plec din nou la Craiova pentru a lansa şi procedura de licitaţie a lucrării. Sunt optimist şi cred că în primăvară vom demara lucrările efective fără probleme. În ce priveşte activitatea curentă, lucrăm în continuare la montarea de rigole pe ambele laturi ale drumului comunal din satul Negreni. Suntem în grafic. Până la sfârşitul lunii octombrie, termenul contractual de recepţie a lucrărilor, mai avem de acoperit o lungime totală de doi kilometri din cei şapte ai investiţiei integrale”, ne-a declarat Constantin Bârzăgeanu.
Toate şcolile şi grădiniţele din Mihăeşti au început anul şcolar 2016 - 2017 în condiţii impecabile, cu absolut toate autorizaţiile în regulă. Constantin Bârzăgeanu se declară, totuşi, trist de faptul că s-a redus puţin numărul elevilor anul acesta, din cauza aceasta fiind comasate două clase într-una la învăţământul primar. Zilele următoare se va încheia şi distribuirea alimentelor pentru persoanele cu venituri reduse, care provin ca ajutor de la Uniunea Europeană. “Nu mai sunt foarte multe de distribuit. Acum le ducem personal acasă la cei care nu au venit să le ridice”, ne-a mai spus primarul din Mihăeşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...