Administraţie

Staţie modernă de epurare, filtrare şi distribuţie a apei potabile, pusă în funcţiune la Bărbăteşti

Primăria localităţii vâlcene promite că finalizarea integrală a investiţiei din fonduri europene nu va creşte cu mult preţul utilităţilor, cel mai scăzut din judeţ

Vineri, 16 septembrie, în prezenţa primarului comunei vâlcene Bărbăteşti, Constantin Babacu, a fost pusă în funcţiune staţia de epurare, filtrare şi distribuţie a apei potabile, amenajată pe raza localităţii, dar care deserveşte şi comuna vecină Stoeneşti. Obiectivul face parte dintr-un proiect finanţat cu bani europeni mult mai amplu, ce cuprinde şi înlocuirea conductei de aducţiune-distribuţie a apei de la punctul de captare până în satul Negruleşti, pe o lungime de 12 kilometri.

“Cu deosebită bucurie anunţăm punerea în funcţiune a staţiei de epurare, filtrare şi distribuţie a apei potabile ce deserveşte locuitorii comunelor Bărbăteşti şi Stoeneşti, o staţie obţinută prin fonduri europene, ultramodernă, complet automatizată. După cum am promis, voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a asigura locuitorilor comunei servicii de cea mai bună calitate”, a precizat Constantin Banacu, primarul comunei Bărbăteşti.
După probele de circuit şi de calitate, alimentarea cu apă a locuitorilor din Bărbăteşti va evolua la un nou nivel calitativ, dar nu şi la unul mult mai costisitor. Până la începutul anului, comuna înregistra cel mai scăzut preţ la furnizarea apei potabile şi a canalizarii. Noua investiţie nu va creşte cu mult preţul de 1,4 lei pentru un metru cub de apă potabilă, conform analizelor administraţiei publice locale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...