Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Florin Costea este noul căpitan al CSM-ului!

După câteva zile de aşteptare a acordului de transfer din Irak, Florin Costea (31 ani) a fost legitimat luni la CSM Râmnicu Vâlcea şi, cu siguranţă, va fi miercuri titular în jocul de la Brăila, cu Dacia Unirea, ce contează pentru etapa a 8-a a Ligii 2.
Oficialii CSM-ului au rezolvat ieri toate problemele care mai erau cu actele lui Florin Costea şi atacantul originar din Drăgăşani va debuta mâine pentru alb-albaştri. În plus, datorită experienţei sale şi faptului că mobilizează echipa, dar şi a imaginii pe care Florin o are acasă, la Vâlcea, antrenorul Jerry Gane i-a înmânat atacantului şi banderola de căpitan.

”Florin Costea a fost legitimat ieri la FRF, Adi Dulcea a fost cu actele. Acum nu mai este nicio problemă şi el va putea juca miercuri la Brăila. El este un jucător foarte iubit la Vâlcea şi nu numai aici. L-am desemnat să fie şi căpitanul echipei, aşa cum l-am avut şi la Severin”, a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane. În acest start de sezon, căpitanul echipei vâlcene a fost fundaşul Cătălin Pîrvulescu.

Echipă probabilă CSM: Căbuz - Samson, Pârvulescu, Neag, Dumitraşcu - Cristea, Stana - Vasile, Fl. Costea, Drăghici - Dina.

Dacă Florin Costea face parte din lotul deplasat la Brăila, antrenorul Jerry Gane are şi câteva absenţe. Astfel, Costin Stoica, Radu Georgescu, Sorin Buşu, Adrian Cârstea şi Bogdan Geantă sunt accidentaţi şi nu vor evolua mâine, în disputa cu Dacia Unirea.

Dacia Unirea Brăila are 13 puncte şi se află pe locul 7. Jocul dintre cele două echipe are loc miercuri, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Brăila şi va fi televizat de Digi Sport şi Dolce Sport.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...