Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea - Corona Braşov, miercuri, 21 septembrie, ora 16.00

Constantin Ştefan: Fanii trebuie să aibă încredere în noua noastră echipă!

După două victorii consecutive în Liga Naţională, HCM Râmnicu Vâlcea va întâlni miercuri, de la ora 16.00, în Sala Traian, pe Corona Braşov, echipa Marianei Târcă.
Antrenorul echipei HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ştefan crede că formaţia sa poate obţine prima victorie din campionat în faţa Coronei. ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, Corona este o echipă redutabilă, pe care HCM nu a învins-o de la înfiinţare, de când joacă în Liga Naţională. Sperăm ca miercuri să vină prima victorie a HCM-ului în faţa Coronei. Fetele noastre trebuie să aibă încredere în forţele proprii, să joace la adevărata valoare, dacă avem luciditate şi un tonus de competiţie bun, atunci cu siguranţă că vom câştiga”, a declarat Constantin Ştefan la TV Etalon.
Tehnicianul HCM-ului este mulţumit de campania de transferuri efectuată în ultima perioadă, în care au venit 9 jucătoare. ”S-a creat o coeziune de grup foarte frumoasă, suntem ca o familie, acesta este un lucru important. În plus, cu aceste victorii, se încheagă şi relaţiile de joc, care încă suferă, pentru că avem 9 jucătoare noi, un procent de 60% din lotul din sezonul trecut a fost schimbat şi este destul de greu până le implementez ideile mele tactice. Am făcut nişte transferuri foarte bune, jucătoare de certă valoare şi sper ca lotul actual să ne aducă rezultate mult mai bune faţă de anul trecut”.
Constantin Ştefan nu ascunde că vizează un loc de cupe europene şi aşteaptă ca fanii să fie în continuare alături de echipă. ”Suporterii vâlceni sunt foarte buni cunoscători ai jocului de handbal, Oltchim a avut în trecut rezultate notabile. Îi aşteptăm la sală, ei au fost în număr mare şi la meciul cu Clujul, sper să vină şi la meciul cu Braşov, chiar dacă ora este puţin nepotrivită. Fanii trebuie să aibă încredere în noua echipă a HCM-ului, trebuie să ne încurajeze, noi avem mare nevoie de ei! Sper să aduc HCM-ul pe un loc cât mai fruntaş şi să ajungem cât mai repede să jucăm într-o cupă europeană, asta este cea mai mare dorinţă a vâlcenilor. Şi noi ne dorim, dar trebuie să avem răbdare, trendul este să facem o echipă sănătoasă”, a mai declarat Constantin Ştefan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...