Sport

Fotbal, Liga a III-a, ACS Şirineasa - Atletic Bradu 1-0

”Cine e pe primul loc, dar nu are bani deloc?”

Nou promovată în Liga a III-a, CS Şirineasa a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă, 1-0 cu Atletic Bradu şi astfel rămâne surprinzător în fruntea clasamentului din Seria a III-a.
Unicul gol al meciului Şirineasa – Bradu a venit în minutul 30 şi a fost reuşit de juniorul împrumutat de la CSM, Alexandru Chiripuş, după o minge recuperată şi apoi centrată în careul argeşenilor de Ştefan Răcăreanu. La final, jucătorii vâlceni au cântat la vestiare: ”cine e pe primul loc şi nu are bani deloc, Şirineasa e!”, aluzie la bugetul foarte subţire al clubului pentru acest nivel. Faţă de sezonul trecut, când juca în Superligă, de la Şirineasa au plecat jucători importanţi precum Ceapă, Melcea, Despoiu sau Tomescu, iar campania de transferuri a fost săracă şi axată pe împrumutul unor juniori republicani de la CSM.
În aceste condiţii, fostul atacant al Chimiei, Gabi Mangalagiu, care conduce şi Centrul de Copii şi Juniori al CSM-ului, a reuşit o performanţă notabilă la Şirineasa şi a făcut uitată plecarea fostului tehnician care a reuşit promovarea, Tavi Iordache.
”Poate că nu se aştepta nimeni la acest start de campionat, dar eu aveam speranţe, datorită grupului unit care l-am găsit acolo, acesta este cel mai important atuu al nostru. Chiar dacă au plecat mulţi titulari, e normal, la orice echipă pleacă şi vin jucători, importat este cum omogenizezi formaţia cât mai repede, iar, din fericire, noi am reuşit acest lucru. Nu sunt încă mulţumit de joc, dar de rezultate nu am cum să mă plâng. Nu putem schimba obiectivul din mers, acesta se fixează la început de sezon, iar dacă se obţine mai mult, este bonusul nostru. Nu avem probleme grave din punct de vedere financiar, sper să reuşim să terminăm sezonul în condiţii onorabile. Juniorii sunt viitorul nostru, dar este un spirit foarte bun al echipei, toţi se antrenează extraordinar, sunt numai jucători implicaţi total”, a declarat tehnicianul Gabi Mangalagiu, care, în urmă cu câţiva ani, a mai avut rezultate apreciate la acest nivel cu Damila. În Seria C3, este clar că SCM Piteşti este marea favorită la promovare, dar echipa pregătită de Nicolae Dică a disputat deocamdată doar două jocuri.

ACS Şirineasa- Atletic Bradu 1-0
A marcat: Al. Chiripuş 30
Şirineasa: Cârstoiu - I. Săraru, Nicolaescu, Muşuroia, Roşianu – G. Constantinescu – Al. Chiripuş, Preda, Bloţu, L. Săraru – Răcăreanu. Au mai jucat: Lala, Duminică, Tănăsescu şi Marinescu. Antrenor: Gabi Mangalagiu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...