Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

HCM a câştigat la Deva!

HCM Râmnicu Vâlcea a câştigat duminică la Deva, scor 33-21, în disputa cu CSM Cetate şi are punctaj maxim după două etape!

Formaţia antrenată de Constantin Ştefan a avut de furcă doar în prima repriză, pentru că la pauză era egalitate, scor 13-13. În partea secundă, însă, HCM s-a distanţat şi a câştigat la final detaşat, scor 33-21!

Marcatoarele HCM-ului în jocul de la Deva au fost: Senocico 8, Beleska 6, Simion 4, Craiu 4, Adespii 3, Stoicănescu 3, Gomes 2, Florica 2 şi Vizitiu 1. De remarcat şi debutul la echipa vâlceană a portarului Elena Şerban, transferată vineri.

HCM Râmnicu Vâlcea are punctaj maxim după două jocuri şi ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale, fiind devansată la golaveraj de CSM Bucureşti, Dunărea Brăila şi Corona Braşov.

Marian Joiţa, şeful clubului vâlcean, este mulţumit de startul bun de campionat. ”Este un start bun de sezon pentru noi, avem maxim de puncte după două etape, suntem mulţumiţi, este bine pentru moralul echipei. Ne-am dus la Deva la victorie, am întâlnit o echipă într-un efectiv incomplet, pentru că abia săptămâna viitoare se întăreşte cu jucătoare de la Ploieşti. Rămânem cu picioarele pe pământ, urmează un joc dificil, întâlnim pe Corona, dar am toată încrederea că vom obţine din nou punctele puse în joc. Cu toate că este o oră nefavorabilă fanilor, datorită faptului că meciului va fi transmis de TVR, îi aşteptăm pe suporteri într-un număr cât mai mare pentru a ne susţine. Am convingerea că, în scurt timp, vom deveni o echipă redutabilă pe teren propriu, unde puţine echipe vor putea să câştige”, a declarat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joiţa.

În etapa a III-a a campionatului, HCM va juca miercuri, 21 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor Traian, cu Corona Braşov, echipa Marianei Târcă. Se anunţă un meci mai mult decât atractiv, între două echipe care se vor bate pentru cupele europene.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...