Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea - Foresta Suceava 0-2

CSM, pe loc de retrogradare!

CSM Rm. Vâlcea a ajuns pe loc retrogradabil, după ce a suferit sâmbătă un nou eşec, 0-2 în Zăvoi cu Foresta Suceava.

Din păcate, deşi a semnat cu CSM, atacantul Florin Costea a rămas în tribună pentru că nu i-a venit cartea verde din Irak.
Echipa lui Jerry Gane a jucat bine în prima jumătate de oră, perioadă în care a controlat disputa şi şi-a creat două ocazii mari. Astfel, în minutul 14, după o fază lucrată de juniorul Drăghici, Ceapă a şutat violent din opt metri, dar mingea a izbit transversala. A doua şansă s-a consemnat în minutul 24, când Dina a pasat inteligent pentru Drăghici, juniorul CSM-ului a rămas singur cu portarul advers, dar a tras în acesta! După o jumătate de oră, Foresta a echilibrat meciul şi a început să pună probleme, iar în minutul 37, Massela a avut prima şansă a oaspeţilor.

Aflată pe val după patru victorii consecutive, Foresta a dat lovitura în ultima jumătate de oră, meciul fiind decis de introducerea pe teren a lui Dumitriu. În minutul 66, la doar două minute după ce fusese introdus în teren, Dumitriu a reuşit să deschidă scorul cu un lob de la 30 de metri, profitând de o gafă enormă a portarului Muţiu, care a degajat greşit.

În minutul 90, Vâlcea a fost aproape de egalare, când Stana a şutat bine din lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, dar mingea a lovit bara porţii lui Niga. La faza următoare, Dumitriu a marcat cu un şut violent de la 10 metri, lateral dreapta, stabilind scorul final, 2-0 pentru Foresta.

Tehnicianul CSM-ului, Jerry Gane, crede că echipa sa a pierdut nemeritat şi nu ia în calcul o demisie. ”Meciul s-a decis când am avut ocazii şi nu le-am finalizat, până am primit golul, am fost echipa care a controlat jocul. Până la urmă, ne-am bătut singuri, nu poţi să iei un gol de junior cum l-am luat din eroarea lui Muţiu! La 0-1, avem bară prin Stana, avem două ocazii bune, al doilea gol vine pe final de meci, care conta mai puţin. Nu meritam să pierdem, dar e clar că suferim la nivelul încrederii, se acumulează stres la jucători şi pe fondul acesta facem greşeli şi le dăm situaţii adversarilor, fără ca aceştia să creeze mare presiune. Suntem o candidată la retrogradare, mi-e greu să spun asta, dar suntem în zona roşie, nu reuşim să câştigăm de trei meciuri şi ne batem acolo, în acest moment. Nu dramatizăm, este doar etapa a VII-a, dar este o situaţie dificilă, ne aşteaptă o deplasare grea la Brăila, apoi jucăm acasă cu Reşiţa, singurul mod în care ne putem căpăta încrederea este să aducem puncte, ca să avem linişte. Eu o să încerc să motivez echipa, am mai trecut prin astfel de situaţii, eu ştiu ce înseamnă presiunea, dar sunt jucători care nu suportă acest aspect şi este greu, majoritatea sunt tineri. Aştept mai mult de la cei cu experienţă, s-a încercat în multe momente, dacă dai gol, vii cu alt suflu în joc”, a declarat Jerry Gane la conferinţa de presă.

În etapa viitoare, CSM are miercuri un joc dificil la Brăila.


CSM RÂMNICU VÂLCEA - FORESTA SUCEAVA 0-2 (0-0)

Stadion Municipal, spectatori 1.000

Au marcat: Dumitriu 66 şi 90

CSM: Muţiu - Samson, Pîrvulescu (cpt.), Neag. Dumitraşcu - Vasile, C. Cristea (Stana 67), Piscanu (Fl. Pârvu 84), Drăghici (I. Marian 79) - Dina, Ceapă. Antrenor: Ionel Gane

Foresta: Niga - D. Bălan (cpt.), Masella, D. Lung, Semeghin - Cerlincă, Stănescu, Avram (Dumitriu 64), Căinari (Drugă 85) - M. Matei (Bujor 70), Bg. Rusu. Antrenor: Cristian Popovici

Arbitri: Andrei Antonie (Bucureşti) - Ionel Dumitru (Gherghiţa) şi Ionuţ Babadac (Alexandria).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.09.2016 - 18:14Eduard:Bravo Jerry ai fler oare cine la adus pe Mutiu la echipa

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...