Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Jerry Gane: Florin Costea este un plus important pentru echipă

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, este fericit după venirea în lotul său a atacantului Florin Costea, pe care l-a mai pregătit la Drobeta Turnu Severin şi Universitatea Craiova.
Gane aşteaptă venirea cărţii verzi a lui Costea, pentru a-l titulariza sâmbătă, în disputa dificilă cu Foresta Suceava. ”Mă bucur că Florin a semnat cu noi, sper să îl am cât mai repede în teren, depinde ce vom face în orele următoare ca să îi vină cât mai repede cartea verde şi să îl legitimăm. El este cu siguranţă un plus pentru echipă, dar şi în vestiar pentru băieţi, eu am lucrat cu el şi ştiu de ce este în stare, îşi dorea mult să reintre şi să joace”, a spus Gane.
Tehnicianul vâlcenilor îşi pune mari speranţe în cei doi atacanţi cu experienţă, Costea şi Dina, care au jucat împreună sub comanda sa şi la U Craiova. ”Dina şi Costea au refăcut cuplul de la Craiova, ei sunt prieteni, dar şi în teren se simt foarte bine. Dina deja a spart gheaţa şi a marcat un gol, sper ca, împreună cu Florin, să aibă parte de mai multe acţiuni şi să marcheze amândoi mai multe goluri. Este important că îl am şi pe Florin la echipă, alături de alţi jucători importanţi, ca Dina, Stana sau Cristea”, a mai declarat Jerry Gane.
În etapa următoare, CSM Râmnicu Vâlcea va juca sâmbătă, de la ora 12.00, în Zăvoi, cu Foresta Suceava.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

15.09.2016 - 16:52dani:Sa vad daca vei mai comenta asa si dupa meciul de sambata cand va incepe cu adevarat campionatul pentru csm .... Jerry este un foarte bun antrenor.

15.09.2016 - 16:24eduard:Poti sa-l aduci si pe MESSI la echipa tu tot un nimeni ramai ca antrenor

Pagina 2 din 2 (2 comentarii din 7)

12înainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...