Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Florin Costea a semnat contractul cu CSM!

Oficialii din Zăvoi aşteaptă cartea verde de transfer a vâlceanului, pentru a îl putea legitima

Atacantul Florin Costea (31 ani) a semnat ieri un contract cu CSM Râmnicu Vâlcea, club pentru care va evolua măcar până în iarnă.

Născut la Drăgăşani, Florin şi-a început cariera la Rarora, echipă pentru care a debutat în Liga a II-a pe când avea doar 16 ani. Din anul 2004 a ajuns la CSM, unde a stat un an pe tuşă, după o accidentare. A avut evoluţii foarte bune la CSM, după care a fost cumpărat de Universitatea Craiova. Ulterior, a mai jucat la Steaua, Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula şi FC Zakho. După 12 ani, Florin Costea a revenit la clubul de unde s-a lansat în carieră şi va fi pregătit de tehnicianul cu care a mai colaborat la Turnu Severin, Jerry Gane.

Costea se antrenează cu CSM Râmnicu Vâlcea de nouă luni, după ce a revenit accidentat de la Zakho (Irak). Atacantul oltean a jucat în această vară şi în amicale pentru CSM, dar a sperat până în ultima clipă să prindă un contract în Emirate, la clubul unde evoluează şi fratele său, Mihai. Când discuţiile în străinătate s-au închis, Florin a semnat cu CSM, pentru a avea meciuri în picioare, urmând ca din iarnă să îşi caute din nou echipă în străinătate.

”Sunt bucuros să revin pe teren”

După antrenamentul din această dimineaţă al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul Florin Costea oferit primele declaraţii, din calitate de jucător al formaţiei din Zăvoi. ”Mă pregătesc aici de un an, sunt foarte bucuros că revin pe teren, după o lungă perioadă în care nu am evoluat. Am avut şi probleme medicale, am încercat să plec în străinătate, dar nu s-a putut concretiza transferul şi am venit aici să joc până la iarnă. Sper să am evoluţii cât mai bune şi eu dar şi echipa şi astfel CSM să urce cât mai sus în clasament. Ne-am dorit de la început să fim pe primele locuri, echipa va urca dacă vom aduna victorii şi vom avea rezultate, dar vedeţi acum, că suntem jos în clasament” a anunţat Florin Costea.

Dacă cartea verde a atacantului originar din Drăgăşani va sosi până mâine, Costea va fi titular sâmbătă, în disputa cu Foresta Suceava. Altfel, Florin se bucură că se antrenează din nou cu Jerry Gane, tehnician cu care a mai colaborat în două rânduri. ”Am luca cu Jerry şi o jumătate de an la Severin şi câţiva ani la Craiova, am avut colaborare bună, la fel va fi şi aici. Jerry a venit cu intenţii bune, rezultatele nu sunt aşa bune cum ne doream, dar sperăm ca de sâmbătă încolo să câştigăm şi să aducem echipa în faţă. Fizic am nevoie de 3-4 meciuri, să pot intra din nou în ritm, am un an de când nu am jucat un meci oficial. Dacă Jerry va avea nevoie de mine sâmbătă şi îmi va veni cartea verde, atunci sigur voi evolua”.
Ultimul meci oficial în care Florin Costea a apărat pe teren este consemnat pe 16 mai 2015, în disputa Arsenal Tula – Terek 1-1. La Zakho, vârful s-a accidentat şi nu a apucat să joace pentru echipa irakiană.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...