Sport

Fotbal, Cupa României

Posada, eliminată din Cupă de Băleşti, după lovituri de departajare

Gorjenii de la Băleşti au egalat în prelungiri, după ce portarul lor a obţinut un penalty!

Internaţional Băleşti (Gorj) a eliminat astăzi pe Posada Perişani (Vâlcea) din faza a treia a Cupei României, după un meci decis la penalty-uri.
În duelul celor două echipe de judeţ, Posada a deschis scorul în minutul 60, prin Gâlcescu. În prelungiri, gorjenii au egalat după un penalty reclamat de vâlceni. Culmea, cel care a obţinut penalty-ul a fost portarul gazdelor, Dragoş Constantinescu, care urcase în careul advers, pentru că erau ultimele momente ale jocului! Cel care a transformat penalty-ul şi a împins jocul în prelungiri a fost Sitoianu.
Astfel, după 1-1 în timpul regulamentar, s-a ajuns la prelungiri şi ulterior la lovituri de departajare, acolo unde Posada a ratat ultima execuţie, prin Alex Ionescu. Deşi eliminată, echipa lui Mitică Teleşpan a făcut o figură frumoasă în actualul sezon al Cupei. Pentru Posada, care are la judeţ un lot cu care ar sta liniştită la mijlocul clasamentului în Liga a III-a, prioritar este însă câştigarea Superligii şi promovarea.

INTERNAŢIONAL BĂLEŞTI (GJ) - POSADA PERIŞANI (VL) 6-5 după loviturile de departajare (1-1 după 90 şi 120 de minute, 5-4 la penalty-uri)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...