Administraţie

Întâlniri regionale pe aplicarea noii legislaţii a achiziţiilor publice

Principala temă abordată în cadrul reuniunilor este identificarea dificultăţilor întâmpinate de autorităţi în aplicarea noii legislaţii în domeniul achiziţiilor publice

Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţului Dolj, organizează pe data de 16 septembrie 2016 reuniunea regională cu tema “Sprijin pentru autorităţile contractante în aplicarea noii legislaţii în domeniul achiziţiilor publice”.
Reuniunea care va avea loc la sediul Instituţiei Prefectului - judeţul Dolj din Craiova, sala mare de şedinţe, începând cu ora 11.00, este dedicată reprezentanţilor din regiunea Sud Vest (judeţele: Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj şi Mehedinţi), mai exact personalului de la nivelul autorităţilor contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziţii publice.
Principala temă abordată în cadrul reuniunii va fi identificarea dificultăţilor întâmpinate de autorităţile contractante în aplicarea noii legislaţii în domeniul achiziţiilor publice.
La întâlnire va participa din partea ANAP domnul preşedinte Bogdan Puşcaş.
Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice în colaborare cu reprezentanţii instituţiilor prefectului din ţară organizează în lunile septembrie şi octombrie o serie de întâlniri regionale cu tema “Sprijin pentru autorităţile contractante în aplicarea noii legislaţii în domeniul achiziţiilor publice”, dedicate personalului de la nivelul autorităţilor contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziţii publice.
Reuniunile regionale se vor desfăşura în următoarele oraşe: Suceava, Târgovişte, Craiova, Timişoara, Sibiu, Tulcea, Cluj Napoca şi Bucureşti.
Prima întâlnire a fost programată pentru data de 5 septembrie la Suceava, la sediul Universităţii Ştefan cel Mare, sala “Joseph Schmidt”. Următoarele evenimente vor avea loc pe 15 septembrie la Târgovişte (unde sunt invitaţi toţi reprezentanţii administraţiei publice locale pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman), iar pe 16 septembrie la Craiova (pentru judeţele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj şi Mehedinţi).
“Reamintim că au trecut trei luni de la intrarea în vigoare a noului pachet legislativ în materie de achiziţii publice. În acest context, instituţia noastră doreşte, prin organizarea acestor întâlniri cu caracter interactiv, să identifice dificultăţile întâmpinate de autorităţile contractante în aplicarea noii legislaţii în materie de achiziţii publice. Considerăm că transparenţa şi dialogul cu partenerii şi factorii interesaţi vor asigura înţelegerea şi aplicarea corectă a noii legislaţii în domeniul achiziţiilor publice”, precizează Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...