Sport

Fotbal, Liga I, Gaz Metan - Pandurii Tg. Jiu 1-3 (1-1)

Victorie preţioasă pentru Pandurii

Pandurii Tg. Jiu s-a impus cu 3-1 la Mediaş şi singura problemă pe care trebuie să o rezolve gorjenii este cea financiară

Prima mare şansă de gol a aparţinut gorjenilor, în minutul 2, când Munteanu a rămas singur cu portarul, dar a şutat în acesta. Sibienii au marcat primii, iar în minutul 21 Llullaku a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, în urma unui henţ al lui Hlistei.
Trupa lui Grigoraş a egalat în minutul 34 după un atac rapid început de Munteanu şi finalizat de Ţucudean. Aceiaşi doi jucători au fost la capătul celei mai mari ratări a campionatului. În minutul 39, Ţucudean l-a driblat pe portar şi a şutat în bară singur cu poarta goală, mingea a ajuns la Munteanu, care a trimis într-un adversar aflat pe linia porţii! Tot Ţucudean s-a revanşat şi a marcat în cele din urmă cu două minute înainte de a intra la cabine după o greşeală a lui Trtovac. În prelungirile partdei, Ţucudean i-a pasat lui Mrzljak, care a stabilit scorul final, 3-1 pentru gorjeni.
Pandurii a rămas pe locul 5, cu 12 puncte şi este una din candidatele pentru a merge în play-off.
După meciul bun făcut la Mediaş, atacantul George Ţucudean aşteaptă ca şefii clubului să rezolve problemele financiare. „Nu a fost o victorie obţinută doar de mine, ci de întreaga echipă. Am muncit mult, puteam să rezolvăm acest joc încă din prima repriză. Ne-am făcut viaţa grea cu acea eliminare. Important este până la urmă că am câştigat. Suntem convinşi că şefii fac tot posibilul să aducă echipa pe linia de plutire, iar noi, jucătorii, trebuie să ne facem datoria”, a spus George Ţucudean.

Grigoraş: „Sunt convins că problemele se vor rezolva”

După victoria de la Mediaş, antrenorul echipei gorjene, Petre Grigoraş, speră să se rezolve problemele financiare. „A fost un joc reuşit şi trebuie să felicit jucătorii pentru atitudine şi realizări, chiar dacă au fost ratări monumentale şi mi-au dat palpitaţii până la final. Puteam să primim gol şi să terminăm cu un egal nemeritat. Am obţinut o victorie pe deplin meritată. Până la urmă, am făcut un joc bun şi, în condiţiile de la club, băieţii au dat dovadă de mare caracter. Sunt convins că în cel mai scurt timp se vor rezolva problemele, am primit informaţii în acest sens. Ar fi păcat ca această echipă să dispară”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...