Sport

Debut în forţă pentru SCM Craiova

Craiovencele au debutat în forţă în noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, reuşind să se impună cu 33-25 (16-10) pe terenul echipei Măgura Cisnădie

Mult întărită în vară, Craiova pare principala favorită la locul 2, pentru că deţinătoarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti, nu poate avea probleme în câştigarea titlului.
Cristina Zamfir a demonstrat şi în Bănie că este una din cele mai valoroase handbaliste din campionat şi a rezolvat multe acţiuni de atac ale SCM Craiova, marcând 8 goluri. Surpriza plăcută a echipei antrenate de Bogdan Burcea a fost însă coordonatorul de joc Ana Maria Apipie (24 de ani), care a adus multă consistenţă în atac. Handbalista a început meciul pe bancă, dar imediat cum a intrat în teren şi-a făcut simţită prezenţa, iar partida a terminat-o la fel ca şi interul stânga, cu 8 goluri. Cel mai important transfer al verii, Alice Ardean a marcat şi ea cinci goluri şi Craiova a câştigat fără nicio emoţie.
Echipa Craiovei are trei portari buni la dispoziţie, Nichita, Dumanska şi Stanciu, dar şi o linie de atac formată din Ardean, Zamfir, Apipie, Trifunovic, Nikolic şi Landre şi a arătat bine în startul campionatului. Sigur, Bogdan Burcea mai are de lucrat la omogenizare, dar SCM Craiova este clar una din favoritele la locurile 2-3 şi la calificarea în cupele europene.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...