Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Dragoş Firţulescu este aproape să semneze în Dubai

Fostul mijlocaş dreapta al CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoş Firţulescu (27 ani) este în aceste zile în Dubai, acolo unde speră să semneze un contract bănos.
Dragoş Firţulescu a fost dezamăgit de modul în care s-a produs despărţirea de Vâlcea, club alături de care îşi dorea să continue şi în acest sezon, mai ales că la echipă venise antrenor Jerry Gane. ”Deocamdată am două oferte, una din Moldova şi una din Kuweit, dar sunt foarte aproape de a semna în Dubai, unde sunt de câteva zile. Pe viitor, însă, sper să revin la CSM Râmnicu Vâlcea, pentru că acolo m-am simţit bine, am fost ca acasă. Sincer, mi-au zis în vară să rămân în continuare la Vâlcea, dar nu mi s-a spus despre ce sumă era vorba pentru contractul meu. Ulterior, m-a deranjat foarte tare că nu m-au lăsat să mă mai antrenez cu echipa, în condiţiile în care mai erau jucători care nu aveau contract cu clubul şi se antrenau”, a explicat Dragoş Firţulescu.
Mijlocaşul de bandă nu îşi explică de ce, în primăvară, a fost ţinut pe tuşă în meciurile decisive pentru intrarea în play-off de către fostul antrenor al CSM-ului, Alexandru Pelici, care actualmente o pregăteşte pe CS Mioveni. “Ce nu am înţeles niciodată cât am fost la Vâlcea, este faptul că, în primăvară, după ce am revenit după 10 zile în care avusesem glezna foarte umflată, am riscat şi am jucat cu Pâncota. Am câştigat acel meci cu 2-1, eu am marcat în minutul 90 şi astfel am păstrat şanse reale de a rămâne în play-off. Din ultimele două jocuri din sezonul regulat mai aveam nevoie doar de 3 puncte. Nu am înţeles de ce, în aceste meciuri, nu am mai jucat de la început şi am fost ţinut rezervă. Nu ştiu dacă a înţeles cineva!”, a susţinut jucătorul consacrat la Universitatea Craiova.
Dragoş Firţulescu crede că lipsa de omogenitate a făcut ca Vâlcea să sufere în acest start de campionat, în care a obţinut o singură victorie în şase etape, iar jocul a suferit mult. “Părerea mea este că s-a greşit în vară, pentru că s-au adus prea mulţi jucători noi. Era important să rămână un nucleu de anul trecut. Nu zic că acum nu sunt jucători valoroşi la CSM, dar era importantă omogenitatea care o acumulasem noi. De exemplu, eu ştiam sigur că, dacă plec în cea mai mare viteză spre poartă, Neagoe sigur va risca şi va încerca să paseze decisiv. Aveam mare încredere în linia de apărare, care nu se schimbase aproape deloc. Îmi pare rău ca nu sunt rezultate, dar, până la urmă, cred ca vor apare, pentru că antrenorul Jerry Gane ştie să motiveze jucătorii foarte bine, îi trebuie doar timp”, a mai declarat fostul jucător al CSM Râmnicu Vâlcea.
După şase etape disputate în Liga a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea ocupă un modest loc 14, mult sub aşteptările fanilor, la doar două puncte de primul loc retrogradabil.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...