Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

CSM pierde şi la Clinceni

CSM Rm. Vâlcea a suferit duminică cel de-al doilea eşec consecutiv în Liga a II-a, la Clinceni, cu Academica, scor 1-2.
Trupa lui Jerry Gane a început foarte slab partida de la Clinceni şi a primit două goluri în primul sfert de oră. Astfel, în minutul 6, după un corner, Radu Crişan scapă din marcajul fundaşilor vâlceni şi înscrie cu o lovitură de cap. Din minutul 14, se face 2-0, după ce Fl. Ştefan intră în viteză în careul CSM-ului, trece uşor de un apărător şi şutează plasat la colţul lung.

CSM s-a trezit însă rapid şi Mihai Dina reuşeşte să marcheze primul său gol pentru vâlceni, cu un şut violent de la 17 metri, sub transversala porţii apărate de Matache. De remarcat şi debutul la Vâlcea a juniorului Manuel Mocanu.

După golul lui Dina, alb-albaştrii au controlat repriza, au presat poarta gazdelor, dar fără ocazii foarte mari. Vâlcea a impresionat estetic şi în prima jumătate din partea secundă şi în minutul 52, Ceapă a scăpat singur spre poarta adversă, dar nu l-a putut învinge pe experimentatul Florin Matache. Mijlocaşul împrumutat de la CS U Craiova, juniorul Drăghici, a avut un şut bun în minutul 54, dar acelaşi Matache a scos cu greu în corner. Treptat, cele două formaţii au căzut din punct de vedere fizic şi jocul s-a stins. În prelungiri, pe contraatac, Academica a ratat o ocazie mare, după ce Antohi, singur în câţiva metri, a tras pe lângă poartă.

Chiar dacă a pierdut la Clinceni, faţă de meciul din etapa precedentă, la Târgovişte, CSM a lăsat măcar o impresie pozitivă.

Totuşi, cu doar şase puncte în şase etape, CSM ocupă un modest loc 14, mult sub aşteptările fanilor şi conducerii clubului.

Academica Clinceni – CSM Rm. Vâlcea (2-1)
Au marcat: Crişan 6, Fl. Ştefan 14 / Dina 17

Clinceni: Matache - Venţer, R. Crişan, M. Marin, Perju - M. Butean, Ad. Udrea, C. Predescu (Cocîrlă 82), Fl. Ştefan – Lemnaru (Antohi 65), C. Gheorghe (Gojnea 72). Antrenor: Mugur Bolohan

CSM Rm. Vâlcea: Muţiu - Samson, Pîrvulescu, Neag, Buşu (D. Dumitraşcu '48) - M. Mocanu (Fl. Pârvu 54), Piscanu, C. Cristea, Drăghici - M. Dina (Ov. Mihai 71), Ceapă. Antrenor: Ionel Gane

Arbitri: Eduard Ioniţă (Constanţa) - Florin Iacob (Constanţa), Gheorghiţă Bălan (Piteşti).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

12.09.2016 - 17:22EDUARD:Si cel mai slab antrenor din istoria CSM-ULUI pacat de bani nostri care se duc la aceasta echipa de rahat

11.09.2016 - 19:16valcean:cea m,ai slaba echipa de cand sa infiintat CSM RM. VALCEA

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...