Eveniment

“Săptămâna în Oltenia” a câştigat ediţia 2016 a “Cupei TNL Vâlcea – Pescuit Sportiv”

Zeci de împătimiţi au participat la competiţia organizată ireproşabil şi anul acesta şi au promis că-şi vor încerca norocul şi la cele viitoare.

Duminică, 4 septembrie, pe balta privată din Vlădeşti, a avut loc ediţia a cincea a “Cupei TNL Vâlcea – Pescuit Sportiv”. De la prima oră (7.00) a dimineţii, câteva zeci de tineri împătimiţi ai acestei îndeletniciri care au dat curs invitaţiei şi-au ocupat locurile pe malurile lacului din complexul amenajat de liderul liberal local Cătălin Mamotă pe proprietatea familiei sale.
Şi de această dată organizarea evenimentului a fost una ireproşabilă, meritul fiind în special al tinerilor reprezentanţi ai liberalilor, în frunte cu consilierul judeţean Alex Părduţ. Concursul a constat în două probe, câştigători fiind desemnaţi competitorii care au prins cea mai mare captură (cel mai mare peşte, un crap, de data asta) şi cei care au prins cea mai mare cantitate de peşte, dar toţi participanţii au fost felicitaţi de organizatori, în final. Ca în fiecare an, la întrecere au participat atât pescari amatori cât şi pescari profesionişti, premiile oferite constând în scule care chiar s-au dovedit pescăreşti, cupe şi diplome. Participanţii la această competiţie au avut dreptul la patru undiţe, dar majoritatea au folosit câte două şi au putut folosi orice montură şi tehnică de pescuit.

Prins cu fofârlica, un Gheorghe a fost totuşi consolat cu-o diplomă

Din păcate, unul dintre participanţi a cedat nervos încă dinaintea debutului competiţiei şi a fost foarte aproape să strice atmosfera de sportivitate şi bună dispoziţie creată de organizatori şi absolut toţi ceilalţi participanţi la eveniment. Obosit după o noapte albă, întunecatul individ a găsit potrivit să se maimuţărească permanent şi să urle cuvinte vulgare, deranjând atât pe ceilalţi concurenţi, cât şi pe susţinătorii lor dintre care n-au lipsit doamne, domnişoare şi copii. Totuşi, strategia lui Gheorghe a dat roade, organizatorilor făcându-li-se milă de el şi consolându-l cu o diplomă. Înţeleptul gest a liniştit apele cel puţin până la ediţia viitoare a întrecerii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...