Sport

„V” de la Vâlcea şi victorie!

HCM Râmnicu Vâlcea şi-a prezentat luni noul echipament de joc, marca Kempa, achiziţionat în trei culori: roşu, alb şi albastru închis

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au pozat dezinvolte în Sala Sporturilor Traian, pentru a prezenta noul echipament al clubului. Cea mai interesantă foto a fost cu echipa formând un ”V” care provine de la Vâlcea, dar care poate simboliza şi victorie.

Lot HCM

Portari: Petra Blazek (Molde HK), Dana Vălean
Extreme dreapta: Ana Maria Simion
Interi dreapta: Andrea Beleska (Metalurg Skopje), Patricia Vizitiu (HCM Baia Mare)
Centri: Mihaela Ani Senocico, Maria Gavrilă (SCM Craiova)
Pivoţi: Elaine Gomes Barbosa (Nykřbing), Florentina Craiu, Nicoleta Safta (Alba Sebeş)
Interi stânga: Ines Khouildi (Molde HK), Andeea Adespii
Extreme stânga: Cristina Florica (SCM Craiova), Hermina Stoicănescu

Nu mai puţin de opt jucătoare noi au ajuns în intersezon la HCM Râmnicu Vâlcea: Petra Blazek, Ines Khouildi (ambele de la Molde HK), Cristina Florica, Maria Gavrilă (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (Baia Mare), Elaine Gomes Barbosa (Nykrbing), Nicoleta Safta (Alba Sebeş) şi Andrea Beleska (Metalurg Skopje). Pentru a întări lotul, HCM a mizat pe nu mai puţin de patru straniere, toate componente ale naţionalelor ţărilor din care provin: Beleska (Macedonia), Barbosa (Brazilia), Khouildi (Tunisia) şi Blazek (Austria).
HCM nu a încheiat campania de transferuri şi mai speră ca, până la startul sezonului, să mai aducă încă un portar. ”Mai am nevoie de jucătoare, din punct de vedere numeric, la procesul de instruire trebuie să fie măcar 15 handbaliste. Îmi doresc să mai aduc câteva jucătoare, dar la echipă vor veni numai sportive de certă valoare, nu doar să completăm lotul numeric. Nu ascund, nu suntem singurul club care aşteptăm să vedem ce se întâmplă la CSM Ploieşti, acolo ar mai fi jucătoarele care ar putea migra la alte echipe”, a anunţat tehnicianul Constantin Ştefan.
Având licenţa de Master Coach, tehnicianul HCM-ului subliniază că este nevoie de timp pentru omogenizarea echipei. ”O echipă care are în componenţă 60% jucătoare noi, nu poate să îşi găsească cadenţa şi omogenizarea în doar câteva săptămâni, durează mai mult. Specialiştii spun că se face cam în minim 6 luni, dar eu sper să reuşim acest lucru cât mai repede, pentru că ne aşteaptă un campionat greu”, consideră antrenorul HCM-ului, Constantin Ştefan. Obiectivul echipei este clasarea pe locurile 5-7.
Modificări s-au produs şi în conducerea clubului, care este probabil cea mai tânără din Liga Naţională. Alături de preşedintele Marian Joiţa, în structura de conducere a clubului s-au mai adăugat directorul general Mădălina Cotar şi vicepreşedintele Gabriel Băjan (preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor). Ultimul este şi unul din sponsori, prin intermediul farmaciilor care îi poartă numele.
HCM Râmnicu Vâlcea va deschide noua ediţie a Ligii Naţionale, pe data de 9 septembrie (ora 18.00), în Sala Sporturilor Traian, în disputa cu U Cluj Napoca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...