Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Andriuoli putea fi primul italian din Zăvoi!

În premieră pentru fotbalul vâlcean, CSM a făcut luni, 05 septembrie, toate demersurile pentru a aduce un italian, pe Lorenzo Andriuoli (19 ani), un atacant care să fie împrumutat de la Genoa.

Vârful a mai evoluat până acum la tineretul lui Inter Milano şi la Primavera Genoa. Managerul CSM-ului, Lucian Munteanu, a ajuns la un acord de împrumut cu clubul italian Genoa, chiar în ultima zi de transferuri. Deşi datele au fost procesate în sistem, s-a produs o eroare şi transferul nu s-a făcut până la miezul nopţii. Astfel, mutarea a picat în ultimul moment!

”O mare parte din salariul lui Lorenzo Andriuoli urma să fie suportat de către Genoa. Cred că era un vârf care ne putea ajuta, provine din şcoala italiană de fotbal şi face parte din lotul unei echipe din Serie A. A fost o problemă cu sistemul FIFA şi transferul nu s-a putut realiza”, a spus managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.

CSM are acum un lot compus din 24 de jucători, dintre care 12 fotbalişti sunt Under 21.

Vâlcea a transferat în total 13 jucători: portarii Vlad Muţiu (Dinamo), Cătălin Cabuz (Viitorul), fundaşii Sorin Buşu (Baia Mare), Cristi Munteanu (Viitorul), Ionuţ Neag (Mediaş), mijlocaşii Stephan Drăghici, Nicuşor Mocanu (ambii Ardealul Cluj), Adrian Cârstea (Podari), Florian Pârvu (Turnu Măgurele), Călin Cristea (Racing Beirut), Daniel Stana (Petrolul) şi atacanţii Mihai Dina (AEL Limassol) şi Grigore Ceapă (Şirineasa).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...