Sport

Handbal feminin, HCM Rm. Vâlcea

Patricia Vizitiu s-a întors la Vâlcea!

HCM Râmnicu Vâlcea a continuat astăzi campania de achiziţii cu Patricia Vizitiu (27 ani), care a semnat un contract valabil pe un sezon şi a efectuat primul antrenament cu noile sale colege.

Interul dreapta este componentă a lotului naţional, alături de care a participat şi la Olimpiada desfăşurată în vară, la Rio.
După ce a evoluat la Oltchim în perioada 2009-2012, Patricia Vizitiu se bucură că a revenit la Râmnicu Vâlcea. “Este un sentiment plăcut pentru mine să revin aici, mereu am jucat cel mai bun handbal la Vâlcea, este ca o a doua casă pentru mine. Mă bucur pentru decizia luată, să vin la HCM, sper din tot sufletul să fiu benefică echipei. Au trecut trei ani de când am plecat de la Vâlcea, sper ca această echipă să readucă publicul numeros în Sala Traian. Am vorbit des în ultima perioadă cu domnul Constantin Ştefan, este un antrenor bun, m-a atras şi faptul că mă simt la Vâlcea ca acasă. Sper să fiu sănătoasă şi să ajut cât mai mult echipa”, a declarat Patricia Vizitiu. Noul inter dreapta al HCM-ului a mai evoluat în carieră la CSS Petroşani, Rulmentul Braşov, Oltchim, Üsküdar (Turcia), Krim Ljubljana (Slovenia), CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare.

HCM le-a mai transferat în pauza competiţională pe Petra Blazek, Ines Khouildi (ambele de la Molde HK), Andrea Beleska (Metalurg Skopje), Elaine Gomes Barbosa (Nykřbing), Nicoleta Safta (Alba Sebeş), Maria Gavrilă şi Cristina Florica (ambele de la SCM Craiova).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...