Sport

CSM i-a mai transferat pe Cabuz şi Mocanu

Alertaţi de startul modest de sezon, oficialii de la CSM Râmnicu Vâlcea au mai perfectat zilele acestea încă două transferuri, ambele ale unor jucători Under 21.
După îndelungi insistenţe la Gică Hagi, portarul Cătălin Cabuz (20 ani) a fost împrumutat pentru un sezon de la Viitorul. În sezonul trecut, Cabuz a apărat la Cisnădie, în Liga a III-a. Astfel, Jerry Gane va avea la dispoziţie doi portari juniori de valoare apropiată, Vlad Muţiu şi Cătălin Cabuz.
Al doilea transfer al CSM-ului este Nicuşor Manuel Mocanu (19 ani), un mijlocaş central, provenit de la Şcoala de Fotbal Ardealul. Vâlcea l-a cumpărat definitiv pe Mocanu de la Ardealul, club care mai primeşte un procent, în cazul unei vânzări ulterioare. Tânărul mijlocaş fusese selecţionat în urmă cu ceva timp şi la Dinamo, dar cele două cluburi nu s-au pus atunci de acord. În această vară, Vâlcea a mai adus un junior de la Ardealul, pe Stepfan Drăghici, care însă este venit sub formă de împrumut. Până la închiderea perioadei de transferuri, oficialii clubului din Zăvoi mai caută un atacant.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.09.2016 - 12:30valcean:numai jucatori valorosi

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...