Sport

Fotbal judeţean

Adrian Codin a semnat cu Dăeştiul!

Echipa de Superligă Viitorul Dăeşti a dat lovitura astăzi şi l-a legitimat de atacantul Adrian Codin. Vârful are experienţă vastă, după ce a jucat la Liga a II-a pentru CSM Râmnicu Vâlcea şi FCM Baia Mare. Originar din Şirineasa, Codin s-a pregătit în ultima perioadă cu echipa de liga a III-a din localitatea natală. Aşa cum mulţi jucători au refuzat Şirineasa în această vară, Codin a preferat şi el să meargă la Superligă, la Dăeşti, echipa care pare singura capabilă să se lupte în acest sezon cu Perişaniul.
”Ne propunem ca în acest an să promovăm. Avem echipă bună, acum că l-am luat şi pe Codin”, a anunţat Mirel Vasilichia, sponsorul care în acest an a renunţat la colaborarea cu Şirineasa şi a mers la Dăeşti, împreună cu trei jucători.
Superliga Vâlcea a înregistrat în această vară transferuri mai mult decât interesante. Campioana transferurilor a fost Posada Perişani, care i-a legitimat pe foştii jucători ai CSM-ului, Alexandru Ionescu, Iosif Melcea, Dragoş Geantă, Lucian Iordache, dar şi pe fostul jucător al Botoşaniului, Ciprian Dinu, stabilit la Slatina, care vine doar la meciuri. Viitorul Dăeşti a răspuns cu Adrian Codin şi câţiva jucători de la Şirineasa, Cozia Călimăneşti a adus cinci jucători de la FC Argeş, campioana judeţului vecin în sezonul trecut, iar Flacăra Horezu este şi ea redutabilă.
Paradoxal, deşi unele echipe de Superligă oferă salarii peste media Ligii a III-a, niciuna dintre ele nu şi-a depus la FRF dosarul de înscriere în cel de-al treilea eşalon, în care au existat mai multe locuri libere. Semn că echipele enumerate mai sus pun pe primul plan orgoliile, fără a ţinti cu adevărat promovarea.
În schimb, deşi a promovat în Liga a III-a, campioana judeţului Vâlcea din sezonul trecut, CS Şirineasa are un lot mult slăbit, după ce mai mulţi jucători de bază au plecat, iar campania de transferuri a fost aproape inexistentă. Şirineasa are şi probleme financiare, după ce unul din sponsori a părăsit echipa şi a luat cu el trei jucători, fiind nemulţumit de înlocuirea antrenorului care reuşise promovarea, Octavian Iordache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...