Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Jerry Gane: Victoria cu Berceni a fost un declic, sper să rămânem neînvinşi şi după deplasarea de la Târgovişte

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, speră ca formaţia să rămână neînvinsă şi după jocul din etapa a V-a, programat sâmbătă (ora 16.30), pe terenul liderului, Chindia Târgovişte.
”Va fi un meci dificil, cel mai tare joc din acest start de campionat, Chindia a început foarte bine, cu patru victorii, sper să gestionăm foarte bine acest joc. Chindia are o echipă omogenă, nu a schimbat mulţi jucători, faţă de echipa noastră, care este încă în formare şi nu are omogenitatea pe care mi-o doresc. Şi noi suntem pe drumul bun, suntem neînvinşi, deşi avem trei egaluri şi sper să iasă un meci frumos, în care ambele echipe să practice un joc bun. Ţin cont în mare de aspectul general al fiecărei echipe, de ideea lor de joc şi sigur că încercăm să blocăm anumiţi jucători, dar nu în mod special, mă preocupă mai mult jocul echipei mele. Mi-aş dori să aducem puncte după cele două deplasări grele, la Târgovişte şi Clinceni”, a spus tehnicianul echipei din Zăvoi.
Jerry Gane crede că jucătorii săi se motivează mai bine în jocurile cu echipe mai solide, care ies deschis la joc. “Victoria cu Berceniul a fost şi pentru noi un declic, o aşteptam, a fost apăsător până am obţinut prima victorie, dar acum avem o atmosferă bună. Am făcut meciuri mai bune în deplasare decât acasă, e posibil să jucăm mai bine contra echipelor mai valoroase, care ies la joc”.
În lotul vâlcenilor sunt două absenţe, atacantul Mihai Dina, care şi-a reziliat contractul, şi mijlocaşul Stepfan Drăghici, plecat la lotul de juniori.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...