Sport

Handbal feminin, joc amical: HCM Rm.Vâlcea - Dinamo Bucureşti 37-26

Constantin Ştefan: Sper să reuşim rapid omogenizarea echipei!

HCM Râmnicu Vâlcea a câştigat amicalul disputat miercuri seara, în Sala Sporturilor Traian, în compania echipei de Divizia A, Dinamo Bucureşti, scor 37-26 (19-14).
Cei 800 de spectatori au asistat înaintea jocului la prezentarea oficială a handbalistelor de la HCM, aflate la primul joc pe teren propriu în această vară. Meciul a fost echilibrat până în minutul 22, după care HCM a controlat disputa şi a câştigat la o diferenţă confortabilă, scor 37-26. Cele două formaţii mai dispută încă un joc amical, programat joi dimineaţă, cu începere de la ora 10.00, la care intrarea publicului este tot gratuită.
Tehnicianul echipei HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ştefan, este mulţumit de felul în care a decurs pregătirea din această vară. ”A fost un meci de pregătire util, suntem cu o săptămână înainte de debutul sezonului 2016-2017, am vrut să jucăm şi pe teren propriu, în faţa suporterilor, pentru că am avut trei turnee în deplasare. Mă bucur că lumea a venit în număr destul de mare, le mulţumesc pe această cale. Am rulat tot lotul, unele combinaţii ne-au reuşit destul de bine, este bine că nu am avut accidentări”.

“Omogenizarea nu este încă la parametrii înalţi”

Tehnicianul aminteşte că în această vară au venit multe jucătoare noi, iar omogenizarea echipei se va produce în timp. “Mai este mult de lucru, suntem în pregătire de şapte săptămâni, practic avem doar trei săptămâni de când lucrăm cu mingea pentru relaţii de joc, omogenizarea nu este la parametrii foarte înalţi. O echipă care are în componenţă 60% jucătoare noi, nu poate să îşi găsească cadenţa şi omogenizarea în doar patru săptămâni. Eu sper să reuşim şi acest lucru cât mai repede, pentru că ne aşteaptă un campionat greu”, a declarat la finalul jocului antrenorul HCM-ului, Constantin Ştefan.

Maria Gavrilă a avut emoţii

Coordonatoarea de joc Maria Gavrilă a avut emoţii înainte de primul joc în Sala Traian. “A fost foarte emoţionant, le-am şi spus fetelor înainte de meci că îmi transpirau palmele, a fost o experienţă foarte frumoasă, mai ales că publicul este extraordinar. Vrem să jucăm din ce în ce mai bine, mereu e loc de mai bine, pentru asta ne antrenăm. Noi vrem să ne îndeplinim obiectivul, ţintim să fim în primele cinci echipe. Am venit la Vâlcea pentru că sunt mai aproape de casă, mi-a plăcut colectivul, am discutat înainte de a semna şi cu domnul antrenor, mi s-a părut un tehnician excelent şi astfel am decis să joc la HCM”, a afirmat şi Maria Gavrilă.
HCM Râmnicu Vâlcea va disputa primul joc din Liga Naţională pe data de 9 septembrie (ora 18.00), în Sala Sporturilor Traian, cu U Cluj Napoca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...