Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Mihai Dina şi-a reziliat contractul cu CSM!

Nemulţumit că nu este titular, atacantul Mihai Dina a cerut azi şi a şi obţinut, rezilierea contractului cu CSM Râmnicu Vâlcea!
Ca şi în precedenta etapă, atacantul CSM-ului, Mihai Dina (30 ani) a avut o ieşire necontrolată în finalul jocului cu Berceni, în care a plecat la vestiare, vociferând că nu a fost folosit. După ce la Baloteşti a intrat pe final, iar în jocul de luni, cu Berceni, nu a fost folosit, Mihai Dina a anunţat că va cere azi rezilierea contractului cu CSM. “Mă simt dezamăgit, eu am venit doar pentru Jerry Gane, deşi aveam şi alte oferte. Nu am venit la Vâlcea pentru bani, am cerut rezilierea amiabilă şi am ajuns la un acord. Eu îmi doresc să joc, iar Jerry nu se comporta la fel cum am vorbit. Înainte să semnez, mi-a promis multe, acum mă ţinea pe bancă şi nu e corect. Eu am refuzat mai multe oferte ca să vin la Vâlcea, în mare parte pentru el, dar s-a schimbat şi nu e corect. Nu vreau să spun mai multe. Le urez baftă colegilor”, a declarat Mihai Dina, care a devenit jucător liber de contract.
Antrenorul Jerry Gane a fost diplomat, în dorinţa de a aplana conflictul cu jucătorul de care îl leagă o veche prietenie. “Fizic, nu este pregătit, mă gândeam să îi dau 15 minute pe final, dar Stana mi-a cerut schimbarea şi a trebuit să bag tot un mijlocaş, să închid jocul, era doar 1-0. E bine că Dina este nervos, că vrea să joace, dar el trebuie să aştepte, eu îmi asum decizia şi el trebuie să înţeleagă. Sper ca el să apară în următoarele jocuri şi să ne ajute cu experienţa lui”, a declarat ieri Gane, al finalul jocului cu Berceni.
Mihai Dina a fost titular doar în jocul cu ASU Poli, scor 0-0. Tehnicianul vâlcenilor l-a preferat în ultimele două etape ca titular pe Grigore Ceapă, un atacant a cărei principală calitate este viteza, acesta fiind adus de la CS Şirineasa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

31.08.2016 - 12:18Sorin:E un caracter jegos il cunosc destul de bine am patito si eu ..capul sus Mihai

31.08.2016 - 09:32nini:Ceapa?catastrofaaaaaaa....

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...