Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Călin Cristea: Obiectivul este o clasare cât mai bună!

Mijlocaşul Călin Cristea (28 ani) a reuşit primul său gol pentru Vâlcea, punctând cu o execuţie splendidă în minutul 6 al disputei cu Berceni. ”Mă bucur în primul rând că am câştigat, e important şi am şi marcat. Puteam să ne facem jocul mai uşor dacă marcam mai devreme golul doi, cred că puteam face scor, dar ne-am relaxat după primul gol şi ne-a fost greu în prima repriză. Este o victorie de moral pentru noi, după cele trei remize”, a spus experimentatul mijlocaş.
Călin Cristea speră să revină cât mai rapid în Liga I, chiar cu Vâlcea. ”Mergem la Târgovişte cu gândul de a câştiga, putem să scoatem un rezultat bun, nu ne speriem de nicio echipă la nivel de Liga a II-a. Obiectivul este o clasare cât mai bună, nu s-a discutat de promovare, dar, dacă ne clasăm în primele 5-6 echipe la finalul turului, ne putem propune ceva mai îndrăzneţ în retur. Îmi propun să revin la Liga I, am o vârstă la care mă gândesc să joc acolo sau mai sus. M-am acomodat la CSM, nu sunt încă 100% fizic, dar sper ca în 2-3 săptămâni să am un randament mult mai bun. După un an de zile afară, consider că tot mai bine este acasă”, a mai declarat mijlocaşul în care Jerry Gane îşi pune mari speranţe.
Călin Cristea a ratat doar meciul din prima etapă, pentru că nu îi venise cartea verde din străinătate, dar a fost titular în ultimele trei runde, iar în meciul cu Berceni a avut o evoluţie foarte bună, reuşind un gol şi o pasă decisivă la a doua reuşită a vâlcenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...