Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Jerry Gane: Nu putem face minuni într-o singură lună, dar suntem pe drumul cel bun!

După prima victorie din actualul sezon, 2-0 cu Berceni, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane cere timp pentru ca echipa sa să aibă evoluţii mai consistente.
Tehnicianul vâlcenilor a subliniat din nou că o echipă nouă se clădeşte cu răbdare. ”Sunt mulţumit, am deschis scorul repede, apoi mă aşteptam la o mai mare presiune din partea noastră, în schimb, ne-am retras puţin şi le-am cedat oaspeţilor puţină posesie, dar fără să aibă ocazii la poarta noastră. A doua parte, am vorbit la vestiare, am jucat mult mai bine, am căutat golul doi, am avut ocazii, după trei egaluri, aveam ceva teamă să nu scăpăm victoria. Am făcut 2-0 pe final, am meritat această victorie, suntem neînvinşi de patru jocuri. Publicul are aşteptări mari, dar nu putem face minuni într-o lună, este o echipă nouă, cu mulţi jucători tineri. Este nevoie de timp ca să creăm o echipă frumoasă şi cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Gane la conferinţa de presă susţinută la finalul jocului.
Pentru CSM urmează două etape cumplite, cu deplasări la Târgovişte şi Clinceni, acolo unde, la prima vedere, vâlcenii au şanse mici să obţină prea multe puncte. ”Vrem să scoatem maxim, nu plec niciodată cu ideea unui egal. Ca să obţii rezultate pozitive, trebuie să dai mai mult ca în acest joc, eu sper ca la Târgovişte să iasă un meci frumos şi să plecăm neînvinşi. Fiecare punct contează în Liga a II-a şi se anunţă un final interesant. Noi mai căutăm încă jucători, pe postul de portar şi fundaş dreapta nu avem dubluri, ne orientăm, dar nu e uşor să găseşti jucători”.
După patru etape, CSM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 12 în clasamentul Ligii a II-a, cu o victorie şi trei remize.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

29.08.2016 - 22:41Florin:Esti penibil omule

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...