Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea - ACS Berceni 2-0

Prima victorie pentru Vâlcea

După trei remize, CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit luni seară prima victorie din acest campionat, câştigând disputa de pe teren propriu cu Berceni, scor 2-0.

Într-un meci televizat, echipa lui Jerry Gane a deschis scorul rapid, în minutul 6, prin Călin Cristea, care a marcat cu un şut superb, de la 16 metri. După gol, meciul a devenit anost şi următoarea ocazie este consemnată în startul părţii secunde, când acelaşi Cristea a reluat pe lângă poartă din poziţie bună. Berceniul este aproape de gol în minutul 55, când portarul Vâlcii, Muţiu, scapă balonul din mâini, dar mingea trece pe lângă bară. CSM scapă de emoţii în minutul 88, când Cristea deviază cu capul pe spate pentru B. Geantă, care rămâne singur cu portarul advers şi înscrie cu un şut plasat. Este cel de-al treilea gol pentru Bogdan Geantă (FOTO) în patru etape, după ce jucătorul originar din Rm. Vâlcea a fost mutat de Jerry Gane din mijlocaş de bandă în postura de vârf retras.

Astfel, alb-albaştrii se impun în disputa cu Berceni cu 2-0 şi urcă pe locul 12 în clasamentul Ligii a II-a.

Pentru CSM urmează un program foarte dificil, cu două jocuri consecutive în deplasare la Târgovişte şi Clinceni, două formaţii care îşi propun promovarea.

CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Berceni 2-0 (1-0)

Au marcat: Cristea 6, B. Geantă 88
CSM: Muţiu - Samson, Pîrvulescu (cpt.), Neag, Buşu - R. Georgescu (Ov. Mihai '66), Stana (Fl. Pîrvu '80), C. Cristea, Cârstea (Piscanu '38) - Ceapă, Bg. Geantă. Antrenor: Ionel Gane

ACS Berceni: H. Iancu - Apostol, Bîrsănel, Sfrijan, V. Lupu - M. Ion (Ct. Radu '89), Lică, Cr. Matei, M. Badea (Fl. Niţă '62) - Aioanei, Funieru (Stăvărache '75). Antrenor: Marcel Abăluţă
Arbitri: Dan Botescu (Bucureşti) - Florin Pucheanu (Ulmi) şi Gabriel Cătană (Târgovişte).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

29.08.2016 - 22:44VALCEAN:ce schimbare in min.38 oare de ce D-L tersinio ionel gane acest carstea cine la adus

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...