Sport

Fotbal, Liga a III-a, CS Şirineasa

Şirineasa câştigă cu 3-0 amicalul cu Băleşti

În ultimul test înainte de startul Ligii a III-a, CS Şirineasa a câştigat azi disputa cu Internaţional Băleşti (Liga a IV-a Gorj), scor 3-0.
Golurile echipei pregătite de Gabi Mangalagiu au fost reuşite de către Răcăreanu, Horumbă şi L. Săraru (FOTO). La Şirineasa au evoluat şi doi jucători veniţi în probe, portarul Silviu Dobrescu (Horezu) şi Ghiţă Constantinescu (Şcoala Mihai Georgescu), alături de juniorii CSM-ului, Roşianu, Al. Chiripuş, Horumbă, Petrescu, Tisoaică şi Tănăsescu. De remarcat şi revenirea pe teren a mijlocaşului Octavian Marinescu, aproape refăcut după o operaţie de menisc. După ce s-a pregătit ultima perioadă cu Şirineasa, Cosmin Marinaş s-a întors la Horezu, însă riscă să fie suspendat pentru dublă semnătură, în timp ce Scheau, venit în probe de la Slatina, va fi operat de ligamente.
La antrenamentele conduse de Gabi Mangalagiu vine uneori şi Adrian Codin, atacantul originar din Şirineasa, care ultima dată a evoluat la Baia Mare. Vârful îşi caută deocamdată o echipă de Liga a II-a, dar nu este exclus să rămână acasă, dacă nu va găsi o altă formaţie.
Singura reprezentantă a Vâlcii în Liga a III-a a fost repartizată de FRF în Seria a III-a, iar în prima etapă, pe 3 septembrie (ora 17.00), va juca acasă cu CS U II Craiova.


Şirineasa: Dobrescu – I. Săraru, Nicolaescu, Muşoroia, Roşianu – G. Constantinescu – Al. Chiripuş, Ciocotoiu, Bloţu, L. Săraru – Răcăreanu. Au mai intrat Cîrstoiu, Horumbă, Petrescu, Tisoaică, Tănăsescu, Marinescu. Antrenor Gabi Mangalagiu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...