Sport

Handbal feminin, HCM Rm. Vâlcea

HCM, locul 2 la turneul din Bănie

HCM Râmnicu Vâlcea a ocupat locul 2 la cea de-a X-a ediţie a Cupei Craiovei, desfăşurată în Sala Polivalentă din Bănie, în perioada 19-21 august.
La patrulaterul de la Craiova, alături de HCM, au mai participat alte trei echipe de Liga Naţională: SCM Craiova, Dunărea Brăila şi Danubius Galaţi.
Vineri, în primul meci al turneului, HCM a pierdut disputa cu formaţia gazdă, SCM Craiova, scor 23-35. Pentru HCM Rm. Vâlcea au marcat: Beleska 9, Adespii 4, Gomes 3, Simion 2, Florica 2, Khouidi 1, Gavrilă 1, Safta 1.
În cel de-al doilea joc, disputat sâmbătă, HCM Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie clară, 37-28 cu Dunărea Brăila. Marcatoarele Vâlcii au fost Simion 7, Adespii 7, Senocico 6, Gomes 4, Beleska 4, Craiu 3, Safta 3, Gavrilă 2, Stoicănescu 1.
Duminică, în ultima zi a turneului, echipa pregătită de Constantin Ştefan a câştigat din nou, scor 31-21, cu Danubius Galaţi. Golurile oltencelor au fost reuşite de Adespii 7, Beleska 5, Simion 5, Senocico 4, Gomes 3, Florica 2, Craiu 2, Stoicănescu 2 , Safta 1.
Clasamentul final al turneului de la Craiova a fost următorul: 1. SCM Craiova – 9 puncte; 2. HCM Râmnicu Vâlcea – 6 puncte; 3. Danubius Galaţi – 3 puncte; 4. Dunărea Brăila - 0 puncte. De remarcat faptul că Ani Senocico, căpitanul echipei noastre, a fost desemnată de către organizatori, ca fiind cea mai tehnică jucătoare a competiţiei.
Preşedintele clubului HCM Râmnicu Vâlcea, Marian Joiţa subliniază că, în acest moment al pregătirilor, important este omogenizarea lotului, care cuprinde nu mai puţin de 7 jucătoare noi din totalul de 13 handbaliste.
“Fetele au început să joace, să se vadă că începe o omogenizare, relaţiile de joc sunt din ce în ce mai bune, de la meci la meci. În primul meci, cu Craiova, am avut foarte multe greşeli individuale şi ratări. În celelalte două jocuri, cu Brăila şi Galaţi, am eliminat greşelile, am fost mult mai incisivi şi ne-am finalizat mult mai multe din ocaziile avute. Mergem cu încredere la turneul de la Cluj, după care vrem să stabilim un joc pentru prezentarea lotului în Sala Sporturilor Traian, undeva la începutul lunii septembrie”, a declarat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joiţa.
HCM Râmnicu Vâlcea va mai participa la un turneu de pregătire la Cluj Napoca, în perioada 24-26 august. Prima etapă de campionat este programată pe data de 11 septembrie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...